Gökhan ile biraz turladık

Bu gün öğleden sonra Gökhan ile Fındıklı gezisi yaptık.sonrasında Ardeşen ve sahil yolunda fotoğraf denemeleri:)

Burası Fındıklı. vücuda biraz benzin ve yağ lazım:)

Fındıklıya özgü bir mimari yapı. modelini yapmışlar.

sağ taraftakide Serender'in modeli.

Bu da laleleri değişik açıdan ve flaş kullanarak çekme denemeleri :)

Ardeşen'e doğru gidiyoruz

aslanlar, kaplanlar, canavar bunlar:p

Gökhanı giderken çekme denemeleri. (maksadımız, motorun net, arka planın bulanık,hareketli olması)

Karşıda Ardeşen gözüküyor, az kaldı (sanki yüzlerce km gidiyoruz gibi anlatıyorum yav, şunun surası 10 küsür km:cherry: )

Açın yolları.Gökhan geliyor. bas gaza gökhan, biraz daha eğ motoru. yoksa güzel çıkmayacak:p

e bunları çekmek için bayağı uğraşıyoruz tabi.yakında daha iyilerini çekeriz. bunlar pek olmadı. istediğimi çekemedim.

Ardeşen'e geldik.sahilde böyle biyer yaptılar. güzel olmuş. dondurma, çay may felan. iyi oldu yani:p

Bunları da kaldırımda çektik. e sonuçta otobanda sürekli Gökhanı bi ileri bi geri hareket ettiremem. en mantıklısı kaldırımda:mrgreen: istediğimiz tarzda birkaç fotoğraf çıktı.

Bu arkadaşlar da Ardeşen kros ekibinden. orada tanıştık.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bandit çok fotojenik motorr arkadaş yahu:):) güzel olmuş ellerinize sağlık:)

pan tekniği bana çektiğin fotolardan daha iyi olmuş :) sil onlarııı :queen: kıskanıyorum bak :p

mustafa sana da çekeriz aynılarından, problem yok :) yalnız bayağı bi deneme yapmak lazım. bir sonraki buluşmamızda daha iyilerini çekeceğiz:cat:

Yusuf sagolasın. Hernekadar sen fotoğrafları begenmesende( adam tam prof.:p) o kapalı havada ancak bukadar olurdu. Bu arada arkadaşlar manzara fotoğraflarının az olması planlı ,programlı bir gezi olmamasından kaynaklanıyor. Öylesine 1-2 saatlik turlamadan kareler.

Son düzenleme:
Fotolar çok güzel olmuş Yusuf Hocam ellerine seğlık, 23-24-25 Nisanda Rizede olacağım, kiralayabilecek motor bulabilirsem sizinle birlikte bir gezi yapmak isterim.

tomass, teşekkürler.ben 23 nisanda Ankarada olacağım malesef. rize ekibinin durumu nedir bilmiyorum. kiralama işleri nasıl oluyor bilmiyorum. ama Doğan bilir büyük bi ihtimal.

tomass, teşekkürler.ben 23 nisanda Ankarada olacağım malesef. rize ekibinin durumu nedir bilmiyorum. kiralama işleri nasıl oluyor bilmiyorum. ama Doğan bilir büyük bi ihtimal.

İlgin için teşekkürler Yusuf Hocam, Doğan ile konuşmadım ama gidince mutlaka bir çayını içmeye uğrarım zaten :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Güzel resimler ,harika motorlar ,korumalar iyi , ayakkabılar olmamış :(

Sevgilerimle

çok güzel fotolar teşekkür ederiz fotoğraf makinasının marka modeli ne acaba ? :)

img2347g.jpg

img2350z.jpg

ne hava atıyonuz aynı resimden bendede var

44755_428263024510_735144510_4637809_2826022_n.jpg

arkadaşlar emeğinize sağlık valla iyi gezi yapmışsınız

Resimler oldukca hos arkadaslar, lakin tam koruma ile resimlenseydi hem emniyetiniz icin hem de
resimlerin cekiciligi acisindan daha iyi olurdu.

Muhabbetiniz daim olsun.

çok güzel fotolar bişey soracaktım giyidiğin mont sitenin montumu birde o yapıştırmalardan nerden bulabiliriz

teşekkürler. sinka251, kimin montu? benim mont ise Venom. sitenin montu da mı var bu arada :) . yapıştırmaları bana Gökhan vermişti, bir de reflektörlü yelekle gelen yapıştırmalar vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar