İdeal Eksoz..

Öncelikle selam. Yeni üye oldum adım Ünal İstanbulda yaşıyorum. 2010 gt 250 r aldım fakat eksozu hiçte güzel bir ses vermiyor. Tabiki bi 600'lük makina sesi beklentim yok ama en azından ideal bu motor dan alınabilecek güzel bir sesi acaba hangi eksoz verir. çok sayıda vardır bu motordan kullanan bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Makina V motor olduğundan üst devirlerde 4 silindir bir makinanın çığlıklarını duyamıyorsunuz. Tiger 'da üst devirlerde çok cırtlak bir ses veriyordu. Şimdi SmokeHead taktım. Çok memnunum. Tamamen açık egzoz tercih etmeyiniz. İçi hava kanalları yada elyafı olan tüpleri tercih edin. Makinanın 250'lik olduğunu unutmayın.

beyler peki bu tiger egsozu taksam performans kaybı yaşarmıyım? sonuçta performans egsoz yani yardımcı olursanız iyi olur:bestmt:

İdeal egsoz başlığını görünce sanki İdeal demir çelik mak. san. bir egzoz yapmış onun tanıtımı yapılıyor test merkezi bölümünde sandım :mrgreen:

ero__
smokehead,tiger ve digerlerinin internet sitesine bakın.Birde egzoz üretimi ve satışı yapan hiç bir yerde doğru yazılmıyorkı. bırakalım'da forumda yanlış yazılsın :)

Tiger'ın sitesine baktım da yanlış yazı göremedim ve hatta açıkçası merak da ettim nerede yanlış yazıldığını. Uyarmak isterim onları da. Sitemizde de yanlış yazılmasın bence. ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar