Silindir Kitleme

Bizim Yakın Bir Arkadaş Düz Otabana Cıkarken Biraz Hızlanayım Demiş Motorsikletiyle ve Birden Hızlanırken..Motor Kitlemiş Herhalde..Birden Yere Düşmüş kask filanda takmıyordu ciziklerlerle atlatmış kazayı ve bu olay gece yarısı oldu.allahtan gece yarısı olmuş bu olay Motor Markası Çin Malı Motorlardan 150cc motor calısıyormus vites atıyormuş ama hareket etmiyormuş arkadaş öyle diyor bende sizlere bi danışayım dedim..sizlerin fikirlerini bekliyoruz sorun ne olabilir?

Silindir kıtlerse nasıl motor calısırki ?

bende işte bunu sormak istiyorum başlık biraz tuhaf oldu daha doğrusu silindir kitledimi bilmiyoruz silindir kitledi kelimesini silelim o zaman arkadaşlar motor calısıyor + vites atıyormuş + ama hareket etmiyor ? bunlara benzer sorunlar

Kusura Bakmayın Ağız Alışkanlığı:mrgreen:

Arkadaş 1.Tamirciye Sormuş 200 lira demiş Başka Bir Tamirci İse 400 lira demiş hmm bunu bizim yapma imkanımız olabilirmi sorun bundan ise?

frenler değil demek ki. yoksa o kadar masraf çıkartmaz çinli bir motor. video falan koyarsan yardımcı olabiliriz belki

Motor Benim Değil.Arkadaşa Şuan sordum motor calısıyormu 1.vites atıp gazı verince stop ediyormuş motor

bu olay bulmaca gibi olay. Başlık yanlış. Anlatım eksik. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

bu olay bulmaca gibi olay. Başlık yanlış. Anlatım eksik. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Motora Bakılmadan Yorum Yapmak Pek doğru Olmaz,
Tanıdıgın Guvendıgın bı tamırcıye danışmanı onerırım,
istanbulda isen kesın net bakıp cevap verebılırdım sana.

motor çalışıyor ıse 400 lıra masraf bayagı çok haberın olsun...
çalışan motorun anlaşılan silindirinde ve krang'ında sorun yoktur,
Farklı Sebepten Sorun cıkıs olmalı...

Olay büyük ihtimal şanzumandadır.400 lira çok bence birkaç ustaya sormakta fayda var.

ygk

biraz daha ayrıntılı bilgi versen keşke. mesala vitese attığında nasıl bir sönme devir düşerekmi sönüyor motor kendini öne mi atıyor ?
yada vitese atınca sönmeyip vites boşta gibi mi davranıyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor ne marka model ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar