- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bildiğiniz üzere motosiklet hayatıma başlamak aşamasındayım. ehliyet alma, temel eğitim alma gibi meselelerle ilgilendiğim için motosiklet eğitmenlerinin web sayfalarında bolca dolaştım ve hemen hemen hepsini okudum. dikkatimi çeken bir husus var ki hemen hemen hepsi birbirinden belli metinleri kopyalamış. bu durum bazı eğlenceli hallere yol açabiliyor. mesela geri dönüşüm meselesi. eğitim veren kişi ve kurumlardan en az üçünün sayfasına göre motosiklet yol eğitimi çerçevesinde yol sürüşleri yapılıyor, ardından eğitimci geri dönüşüm veriyor.
geri dönüşüm nedir? atıkların tekrar kullanılabilir hale gelmesini sağlayan bir uygulamadır. motosiklet eğitmeni kişi/kurumun kastettiği meseleye (yani şu şu kısımları güzel beceriyorsun ama şunları şunları geliştirmen gerekiyor denmesine) geri bildirim veya dönüt deniyor.
aynı hatayı hepsinde görmekten çıkarılabilecek iki olası sonuç var: (1) hepsi türkçe yazı yazmayı aynı öğretmenden öğrendi veya (2) sitelerdeki metinler kopyalanmış.
geri dönüşüm nedir? atıkların tekrar kullanılabilir hale gelmesini sağlayan bir uygulamadır. motosiklet eğitmeni kişi/kurumun kastettiği meseleye (yani şu şu kısımları güzel beceriyorsun ama şunları şunları geliştirmen gerekiyor denmesine) geri bildirim veya dönüt deniyor.
aynı hatayı hepsinde görmekten çıkarılabilecek iki olası sonuç var: (1) hepsi türkçe yazı yazmayı aynı öğretmenden öğrendi veya (2) sitelerdeki metinler kopyalanmış.
Son düzenleme: