gökbörü arkadaşım ufak güzel bi gezi olmuş. Haritayı yüklemişsinya ordan bak. Yalıkavak,bodrum,milas, ören ordan köylerden gökovaya çıkıyorum. Ordan fetiye,antalya yolundan köyceğize.. Toparlara varmadan değirmen deresi şelalesi var oraya dalıyorum. Ordan köyceğiz, ordan ağla köyünden çiçekbaba dağına tırmanıyorum. 2200 rakımlı. Orda tepede bikaç göl var balık tutuyorum. Cennet gibi. Haziranda bile kar var. Ordan tekrar köyceğize iniyorum. Köyceğizden gökova,akyakadan örene çıkıyorum. Örenden çökerte istikametine giderken o tekne tersanesine varmadan sağilde seyyar bi amcam var. Kartal arabanın arkasında kokoreç,köfte,tavuk yapar. Orda karnımızı doyuruyoruz. (hep eşimle çıkarım yola) ordan tersaneden sonra biraz rampa çıkarsın köyden geçersin. Çökertmeye girmeden sağa yol sapar. Bozuk bi asfalt yoldan baya bi tırmanırsın köylerin içinden. Ordan mazı kavşağına varırsın. Ordan mumcular istikametine devam. Ordan bodrum yalıkavak. Ben bu geziyi yılda 1-2 kere yaparım. Toplamda 450 _500 km. 1 günde. Bazen birader ve kayınçoyuda alırım. Motor dürter beni. Atla ve gazla der. O gezdiğiniz yerler çok güzel. Ben yükleyemiyorum. Bilgisayarım yok. Olsada internetim yok. Cepten girer yazarım hep. Cepte bedavam var ama ceptende foto yükleyemiyorum. Ama olsun içimdeki motor aşkım yeter.