Mondial scooter 125 znu almayı düşünüyorum hiç bilgim yok yardım

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım scooter motor almayı düşünüyorum ve mondial znu görünüş itibariyle hoşuma gitti ayrıca 4 yaşında oğlum var onu da arada bi gezdiririm ve tehlikeli olmayacağını düşünerek bu modeli tercih edeceğim saize nasıl bir motor yada bu modele benzer daha sağlam güvenli önerebileceğiniz bir marka model varmı
?

kymco agility 125 bakabilirsiniz zira bahsettiğiniz modelin çok sağlam olduğunu düşünmüyorum

Suzuki An 125 ? ona da bir bakın derim..
Ben 2 tanesini gördüm resmen dökülüyodu. Ayrıca sıfırı getirilmiyo 3-4 yıldır. Heybetli bi motor da değil resmen yerden bitme. Ona verilecek paraya yazık. Yamaha BWS 100 bile daha mantıklı, ondan 3 tane eskitir.

esasen motor önermektense neden olmazlarıda yazsanız benimde hep bu motora aklım kaçıyor banada yarıcak burdaki olmaz dediğiniz bilgiler

ya bu motorun görünüşü çok hosuma gitti diğerlerine baktım ilgimi çekmedi bu klasik tarzda varmı bildiğiniz

kullanan yada kullanmış olan yok bu motoru sanırsam forumda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım yamaha bws 125 tavsiye ederim taş gibi motor sadece bakımları düzgün yaptır 10 sene kullanırsın -ucuz gibi görünen ama pahalıya patlayan çakma ürün alırsan çok sorun yaşarsın şikayet sitelerine bak binlerce mağdur var..

ben kullanıyorum 2ay olmadı 125znu yu alalı, bundan önce de 5 sene 125zn kullandım. Ben memnunum şehiriçi kullanım için çok rahat ve sorunsuz bi motor aldığında bi yetkili servise götür sağına soluna bi baksın sonra tüm yaz kullan ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar