hoş geldin mehmetay baya üyeliğin eski
beylikdüzülü olman benim için bir avantaj ismim murat manisa salihli de ikamet ediyorum
beylikdüzünde bir fabrika var yağmur traktör fabrikası orayı biliyormusun
hayırlısı olsun dostum güle güle kullan.. yardımcı olabileceğimiz birşey olursa haber edersin..yok oranın malı 1 traktör aldım da onun için sordum
dikkat et taktırırken..yandaki gri grenajlar kırılması..Bende hb diyeyim mehmet![]()
sansimiza gecen hafta motoru aldik bu hafta yagmurdan binemiyorum ne yapalim biraz daha bekliyecegiz sonra da patlama yasariz artik
umit kardes dedigin gibi nette buldum bitane olursa bugun siparisi verecegim tesekkurler
Hırçınlıkla ilgisi yok kaplin lastiği parçalanmış, 1000 bilemedin 1500 km anca dayanıyor. 5 liralık bi lastik, arka tekeri söküp takmasıyla birlikte takması 10-15 dakkalık iş.dikkat et taktırırken..yandaki gri grenajlar kırılması..
takanlar ona dikkat etmiyo ve kırıyolar
ve taktıgında yamuk durmamasına bak..
benim arka disli ile tekrar arasinda çok az bi boşa dönme var..onun için motor at gibi öne atlıyo..yani o boslugu alıca ileri atlıyo..
bugün on baktircam..benden önceki arkadas motoru biraz hırçın kullnmış sanırsam
aynen öyle..serviste yokmus..cuma günü getireceklermiş.ozaman degiştirecem..Hırçınlıkla ilgisi yok kaplin lastiği parçalanmış, 1000 bilemedin 1500 km anca dayanıyor. 5 liralık bi lastik, arka tekeri söküp takmasıyla birlikte takması 10-15 dakkalık iş.
Hırçınlıkla ilgisi yok kaplin lastiği parçalanmış, 1000 bilemedin 1500 km anca dayanıyor. 5 liralık bi lastik, arka tekeri söküp takmasıyla birlikte takması 10-15 dakkalık iş.
Valla onu bilmem, 2000 km bakımına götürdüm herifler kaplin lastiği aşınmış deyip değiştirdi. Sonra motor 3500'e geldi tekeri söktüm baktım kaplin paramparça, servisin taktığı lastik daha az dayandı. Bi lastik daha aldım 4 bin'e geldiğinde parçalandı. Sonra rialli'den 4 takım kaplin lastiği sipariş ettim birini taktım 300 km falan oldu bakalım ne kadar gidecek. Benim motor soğukken ve soğuk havalarda çok stop ediyor boşa alınca. Motoru vurdurmak zorunda kalıyorum mesela duracakken 1. 2. viteste o da biraz çabuk yiyor kaplin lastiğini. Motor 100'lük manuel cup.eee benim 18000 km oldu hiç bişeyini değiştirmedim yağı bujisi zinciri ve filtresi dışında o nasıl olacak?
slm herkese..resimde gösterdigim yer anahtar degdigi için boyası mı kalkmış çizilmişmi bişi olmuşş..bunu nasil parlatabiliriz
eski haline döndürebilirz..boyamı kullanalım yoksa baska bişimi????
http://g1204.hizliresim.com/w/d/4c542.jpg
gidonu mu sökmekk..uff beya uzun iş bu...ozaman biraz daha kalsın böyleümit kardeşim en temizi gidonu söküp boyamak.
sanırım başka türlü bi çare yok ya dabenim aklıma gelmiyo...
aslında takılan çok bisikletler var onlara bakarak yapabilirsin.ben şidmi bisiklete motor takmayı düşünüyorum :queen:
onun araştırması içindeyim :flower:
siz niye motorcudaydınız..bu tip motorlarda sorun bitmez.. birgün motorcudayım bir mondial kullanıcısı geldi usta sordu nesi var 10-12 kalem arıza saydı Ohaaa dedim
yav eray arkadas 18000.km dir kullanıyo motoru..okumdn etmeden yorum yapmayında..8 binliralık motora biniyosun 2000 liralık motora sorunu bitmez diyosun...bu tip motorlarda sorun bitmez.. birgün motorcudayım bir mondial kullanıcısı geldi usta sordu nesi var 10-12 kalem arıza saydı Ohaaa dedim