Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

c90

hoş geldin mehmetay baya üyeliğin eski
beylikdüzülü olman benim için bir avantaj ismim murat manisa salihli de ikamet ediyorum
beylikdüzünde bir fabrika var yağmur traktör fabrikası orayı biliyormusun

hoş geldin mehmetay baya üyeliğin eski
beylikdüzülü olman benim için bir avantaj ismim murat manisa salihli de ikamet ediyorum
beylikdüzünde bir fabrika var yağmur traktör fabrikası orayı biliyormusun

H.B. murat , bilmiyorum fakat internetten baktım, beymersan sanayii sitesi diye adres vermiş, benim işyerimde organize sanaayide fakat burda beymersan sanayi sitesini duymadım açıkcası :S mermerciler sanayi sitesi olması olası, eğerki orası mermerciler sanayi sitesiyse bitişiğimizdeki diğer sanayi sitesi.. hayırdır sen orayamı gidip geliyorsun ? bu sırada üyeliktede senden accıkdaha kıdemliymişim :)

Bende hb diyeyim mehmet:):):)
sansimiza gecen hafta motoru aldik bu hafta yagmurdan binemiyorum ne yapalim biraz daha bekliyecegiz sonra da patlama yasariz artik
umit kardes dedigin gibi nette buldum bitane olursa bugun siparisi verecegim tesekkurler

Bende hb diyeyim mehmet:):):)
sansimiza gecen hafta motoru aldik bu hafta yagmurdan binemiyorum ne yapalim biraz daha bekliyecegiz sonra da patlama yasariz artik
umit kardes dedigin gibi nette buldum bitane olursa bugun siparisi verecegim tesekkurler
dikkat et taktırırken..yandaki gri grenajlar kırılması..
takanlar ona dikkat etmiyo ve kırıyolar
ve taktıgında yamuk durmamasına bak..
benim arka disli ile tekrar arasinda çok az bi boşa dönme var..onun için motor at gibi öne atlıyo..yani o boslugu alıca ileri atlıyo..
bugün on baktircam..benden önceki arkadas motoru biraz hırçın kullnmış sanırsam

Ben de sirf o yuzden sifir bi motor aldim ne olacaksa bende olacak kizligini da ben bozdum tamam ozellikle soylerim basinda da beklerim zaten taktirinca fotosunu da paylasirim syende ogreniyoruz herseyi

dikkat et taktırırken..yandaki gri grenajlar kırılması..
takanlar ona dikkat etmiyo ve kırıyolar
ve taktıgında yamuk durmamasına bak..
benim arka disli ile tekrar arasinda çok az bi boşa dönme var..onun için motor at gibi öne atlıyo..yani o boslugu alıca ileri atlıyo..
bugün on baktircam..benden önceki arkadas motoru biraz hırçın kullnmış sanırsam
Hırçınlıkla ilgisi yok kaplin lastiği parçalanmış, 1000 bilemedin 1500 km anca dayanıyor. 5 liralık bi lastik, arka tekeri söküp takmasıyla birlikte takması 10-15 dakkalık iş.

Hırçınlıkla ilgisi yok kaplin lastiği parçalanmış, 1000 bilemedin 1500 km anca dayanıyor. 5 liralık bi lastik, arka tekeri söküp takmasıyla birlikte takması 10-15 dakkalık iş.

eee benim 18000 km oldu hiç bişeyini değiştirmedim yağı bujisi zinciri ve filtresi dışında o nasıl olacak?

eee benim 18000 km oldu hiç bişeyini değiştirmedim yağı bujisi zinciri ve filtresi dışında o nasıl olacak?
Valla onu bilmem, 2000 km bakımına götürdüm herifler kaplin lastiği aşınmış deyip değiştirdi. Sonra motor 3500'e geldi tekeri söktüm baktım kaplin paramparça, servisin taktığı lastik daha az dayandı. Bi lastik daha aldım 4 bin'e geldiğinde parçalandı. Sonra rialli'den 4 takım kaplin lastiği sipariş ettim birini taktım 300 km falan oldu bakalım ne kadar gidecek. Benim motor soğukken ve soğuk havalarda çok stop ediyor boşa alınca. Motoru vurdurmak zorunda kalıyorum mesela duracakken 1. 2. viteste o da biraz çabuk yiyor kaplin lastiğini. Motor 100'lük manuel cup.

slm herkese..resimde gösterdigim yer anahtar degdigi için boyası mı kalkmış çizilmişmi bişi olmuşş..bunu nasil parlatabiliriz
eski haline döndürebilirz..boyamı kullanalım yoksa baska bişimi????

4c542.jpg

slm herkese..resimde gösterdigim yer anahtar degdigi için boyası mı kalkmış çizilmişmi bişi olmuşş..bunu nasil parlatabiliriz
eski haline döndürebilirz..boyamı kullanalım yoksa baska bişimi????

http://g1204.hizliresim.com/w/d/4c542.jpg

ümit kardeşim en temizi gidonu söküp boyamak.
sanırım başka türlü bi çare yok ya dabenim aklıma gelmiyo...
bu arada senin km saatinin altında kırımızı bişey var ne o?

ümit kardeşim en temizi gidonu söküp boyamak.
sanırım başka türlü bi çare yok ya dabenim aklıma gelmiyo...
gidonu mu sökmekk..uff beya uzun iş bu...ozaman biraz daha kalsın böyle
şimdilik diyorum oraya bişi yapıştırayımm..carbon gibi
daha sonra söke boyatırım farklı bi renge..
altın rengi gibi
hatta ayak koyma yerlerini de altın remgine boyatmayı düsünüom.
çok açık deil kapalı renk biraz..

---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 13:02 ----------

bu sis farı gece çok işime yarıo..zenon gibi aydınlatması var...
normal far açtıgımda önümde biraz boş karanlık oluyo..orayıda sis farı tamamlıyo..
xenon takçaktım iyikide takmatım çünkü yuvayı erittigini duydum çok kişiden..
bunun hem maliyeti düsük hemde hiç zarar vermiyo..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu tip motorlarda sorun bitmez.. birgün motorcudayım bir mondial kullanıcısı geldi usta sordu nesi var 10-12 kalem arıza saydı Ohaaa dedim

bu tip motorlarda sorun bitmez.. birgün motorcudayım bir mondial kullanıcısı geldi usta sordu nesi var 10-12 kalem arıza saydı Ohaaa dedim
siz niye motorcudaydınız..:)) haklısınız

---------- Post added at 13:50 ---------- Previous post was at 13:47 ----------

yav eray arkadas 18000.km dir kullanıyo motoru..okumdn etmeden yorum yapmayında..8 binliralık motora biniyosun 2000 liralık motora sorunu bitmez diyosun...

benim bakımların dışında pek bi sorun çıkarttığını söyleyemem.
bi kere kendi hatam sonucu zinciri değiştirmek zorunda kaldım o kadar.
18000 e gelene kadar her 1000 km de bir yağını değiştirdim, evde 3 tane hava filtresi var sürekli yıkayıp yıkayıp kullanıyorum, buji sürekli değişiyor, tüm bakımlarını servise yaptırdım hepsi garanti belgesine işlendi.
zaten ortalama 20-30 günde bir servise giriyodu motorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar