09.04.2012 tem Maslak-Sariyer-Besiktas cikisinda kaza acil yardim

09.04.2012 tem otoyolunda alibeykoyden sariyer yonune gitmekteydim ne olduysa sariyer maslak yonune donmek isterken oldu ve ondeki kamyonete arkadan carptim fakat kamyonet surucusu ve olay yerine gelen polisin tuttugu tutanaga gore hatta o tutanaga bende imza atmisim olay daha geride olmus onundeki kazayi goren (onde kaza yapan biri yok sadece yolun ortasinda kalan bir tir vardi ve yanindan gectim) kamyonet durmus ben duramayip arkadan carpmisim ama Olay sapagi kacirip onume kirmasi sonucu meydana geldi Benin sizden istedigim o bolgeyi goren bir kamera varsa 09.04.2012 pazar saat 19:00- 21:00 arasi kamera goruntusu aklima gelen ilk yer seyrantepedeki Turing arkadas oraya bakacak

Geçmiş olsun, başlığı değiştirmen daha iyi, kan veya organ aranıyor sandım en başta.

Geçmiş olsun, birisi yardımcı olur inşallah. Siz neden imza attınız o kağıda? Okumadınız mı?

geçmiş olsun. umarım sende ciddi bir sıkıntı yoktur...

tutulan tutanağa sen imza attınmı atmadınmı?...

şayet imza senin imzan değil ise mahkemeye verebilirsin, kriminal inceleme sonucu senin yazın olup olmadığı ortaya çıkar...

Arkadaslar tarih 08.04.2012 pazar saat 19:00 - 21:00 siralari gorgu tanigi bile olsa isimi gorecektir.

Geçmiş olsun kardeşim tekrar.
Arkadaşlar, olayı arkadaşın anlattığı kadar anlatayım, sapakta yol kenarında duran bir tır var sadece arıza yağmış kaza falan yok, diğer kamyonette sapağı kaçırınca geri geri gelip yan yola girmeye çalışıyor, arkadaşın hızı da 70 civarı, sonra arkadaş bir gün sonra hastanede gözünü açıyor,
Kazaya sebep olan kamyonet şöförü tanıdığı başka bir yerden polis çağırıyor, fotoğraf hiç bir şey çekmeden, ben hiçbir hak talep etmiyorum diye kağıt dolduruyorlar ve imzalıyorlar (nasıl yaptılarsa imza arkadaşıma ait değil), tutanağa göre kamyonet kazayı görüp durmuş, arkadaşta arkadan vurmuş diye tutmuşlar.
Olay zaten mahkemeye intikal edecek, karaktersizler hem kazaya sebebiyet verip, hemde düzmece tutanak tutturuyorlar.

Allah'tan arkadaşta önemli bir şey yok, omzunda çatlak ve ayak bileğindeki ufak hasarla atlattı.

Yav ne insanalr var ya. hay Allahım.. moralim bozuluyor :jocolor:

Büyük Geçmiş olsun kardeş :pale: Polisin meslekten atılmasını isterdim bu meslekte sahtekarlığa yer yok :farao:

Geçmiş olsun kardeşim tekrar.
Arkadaşlar, olayı arkadaşın anlattığı kadar anlatayım, sapakta yol kenarında duran bir tır var sadece arıza yağmış kaza falan yok, diğer kamyonette sapağı kaçırınca geri geri gelip yan yola girmeye çalışıyor, arkadaşın hızı da 70 civarı, sonra arkadaş bir gün sonra hastanede gözünü açıyor,
Kazaya sebep olan kamyonet şöförü tanıdığı başka bir yerden polis çağırıyor, fotoğraf hiç bir şey çekmeden, ben hiçbir hak talep etmiyorum diye kağıt dolduruyorlar ve imzalıyorlar (nasıl yaptılarsa imza arkadaşıma ait değil), tutanağa göre kamyonet kazayı görüp durmuş, arkadaşta arkadan vurmuş diye tutmuşlar.
Olay zaten mahkemeye intikal edecek, karaktersizler hem kazaya sebebiyet verip, hemde düzmece tutanak tutturuyorlar.
Oooha başka ne denir, Büyük geçmiş olsun arkadaşa.Güzelim şehiri ne hale getirdiler.
Benim anlamadığım o mobese kameralarını büyükşehir yada karayolları bakmıyormu,bizden biri yardım edebilirse tabii ki güzel olur.Gerçekten aydınlığa kavuşması gereken bir olay,
İnşallah çözülür çabucak

ımza konturolunde ımza arkadasa aıt olmadıgı ortaya cıkar o zaman tutanaga ımza atan polıste o kamyonetı kullanan yaratıkta kucaga gelır gıbıme gelıyor

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Çatlak omuzla tutanağa nasıl imza atmış ben anlamak zor. .

Üzerine gidilmesi gereken bir konu... Prsedürünü bilmiyorum ancaki itiraz edilmeli...

O tarafda TTOK var Birlas ve yanında da Mak Yol diye bir firma vardı sanırım. Kamera olma olasılığı çok yüksek. Bir de kavşaklarda, MOBESE ya da Trafik kameraları oluyor ki orası önemli bir nokta. Her halükarda, araştırılması gerekir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
ben acil yardım lazım diyorum arkadaşın isteği başlığı değiştirmem ben bu yazıyı kazadan sonra hastanede uyanır uyanmaz yazdım insan ilk uyandığında kolu bacağı yerindemi diye bakması ne demek bilmiyor arkadaş yardımcı olacaksan bir şeyler yaz bak bir arkadaş şuralardan görüntü alabilirsin diye yardımcı olmaya çalışmış ama bunlarda normal bir artizin aldığı motor bile bu olaydan daha çok konuşuluyorsa bu formun kalitesinide açıkça ortaya koyuyor modaratörler üyeliğimi iptal edebilir sevgiler pazartesi tutanağı tutan memurlar ve kazaya karışan kamyonet sürücüsü hakkında davacı olup gelişmeleri buraya yazacaktım hatta bu olay örnek teşkil etsin diye haber ajanslarıyla bile görüşmeyi düşünüyordum fakat toplumumuz o kadar duyarsızki bende ne gerek var diyorum artık
Geçmiş olsun, başlığı değiştirmen daha iyi, kan veya organ aranıyor sandım en başta.

sevgili umtakc çok geçmiş olsun. Konuya odaklanmayan arkadaşlara tepki göstermeni eleştirmek haddimiz değil. Ancak yorganı yakmaya gerek yok, keza istisna-vahim bir olaya şahit olduğumuz gibi vaka olarak bizlerin de başına gelebilir.dolayısıyla takipteyiz, bizleri mahrum bırakmayıp gelişmeleri takip etmemize izin verirsen seviniriz. Şifalar dileriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar