Beyler gerilim yok.Bende yarın önü düşürüp xenonları taktırıcam.Bakalım nasıl olcak
1 agzını topla benımle hakaret ederek konusma hakkını sana kım verıyor.
2 ben atarlı falan degılım bu sıtede kımseyle takısmıslıgım yok sorunlu olan kım burda bılemem
3 uye gırıp bırsey sormamıs motorum guzel mı dememıs kayıt olmus ve ılan acmıs satıyorum dıye bu forumu kullanmaktır sen bunu anlamıyorsan benım sorunum degıl daha once modluk yaptıgım sıtelerde satılık ılanı acmak ıcın belırlı bır tarıh yada mesaj sayısı sınırlaması vardı sıte kullanılmasın dıye
4ben kımseden ozur dılemesını ıstemedım uyenın kendı yaklasımıdır ama suan burda ozur dıleyecek bırı varsa o sensın cok daha agırda konusmayı bılırdım ama ne sıtenın sevıyesını ındırmye neden kendı sevıyemı dusurmeye degmez...
5bu sıtenın modu ben degılım ben yorumumu yaptım hakaret etmeden gectım sıkıntı varsa mod cozer sana ne dusuyorda bana saldırıyorsun hayırdır? Alıp veremedıgın nedır?
tabi sen de haklısın Cihan kardeşim
aslında ilandan ziyade motoru sizlerde görün istedim eğer modifiye yapacak olursanız belki bi fikir edinirsiniz diye. hemde motor hakkındaki fikirlerinizi almak niyetim o nedenle paylaşımda bulundum seni kızdırdıysak affola![]()
Askerlik arkadaşın yok karşında ağzını topla felan, insan olana bi kusurumuz yok. Sana insanları suçlama hakkını kim veriyor? Modluk yapmışmış da vs. vs. geç bu işleri arkadaşım seninle muhattap olup senin seviyene düşemem ben. Varsa eğer bi sorunun gelip burada yazma git adminlere mesaj at adam buradan motorunu satmaya uğraşıyor diye. Hadi seninle uğraşamam şimdi bak keyfine![]()
Keşke sen şu motora yaptığın herşeyin yapım aşamasını videoya alsan,sonuçta bizim motora yapılabilecek herşeyi yapıyorsun.Çok yararlı olur diye düşünüyorum ve youtube dada bizim motora yapılabilecekler hakkında sağlam videolar olurdu( hemde Made in Turkey).
Bu arada cbr 250 forumuna göz atarsanız bir buluşma var,ben ekstra bir işim çıkmazsa katılmayı düşünüyorum,gelebilen gelsin derim,güzel olacaktır.
kendı soyledıklerıyle celısen bırıne ne anlatılır kı hem cırkeflık yapma dıosun hemde askerlık arkadasın yok dıyorsun. Ama sasırmamak lazım benım modluk yapmama ınanmazsın kod yazan arkadasa ınanmazsın sana gore herkez yalan soluyor bugun o konuda da sorun oldun... Keske hıc agzını acmasaydında benımde durduk yere canımı sıkmasaydın ugrasmamıs olurdun! Modlar goruyorlar zaten onlara gore varsa durum hallederler.senın kordıne etmene kımsenın ıhtıyacı yok daha bırsey dersen muhatap olmıcam anladım ben senı...
Son olarak cbr 125r forumunda bırsyler paylasıp ogrenmek ıcın vakıt harcayan arkadaslar sızlerden ozur dılerım bole bır polemıge sızı sahıt etmek zorunda kaldım... Hıc ıstemedıgım halde.
çok tartışma geçmiş aralarda sebebini bulamadımda neden aşa indiriyosunuz ön amortisörleri alçaltıyosunuz amaç nedir ?
ya ben böle şeylerde fabrika standartlarından yanayım her motorda belirli bi oranda arka çökmezmi ? şunuda göz ardı etmeyin ben alıcağım motorda eğerki görürsem veya anlarsam alçaltıldığını gözümden düşer almam o motoru kıl bi alıcıyımdırOturunca arka çöküyor,kötü bir görüntü ortaya çıkıyor.Arkayı daha havada tutabilmek için önü indiriyoruz.Birde bunu yapınca motor virajlarda daha iyi yatıyormuş.