elin oğlu neler planlıyor :)

Kocaeli İl Temsilcisi
şu an kullandığımız cep telefonlarıondan yola çıkarsak hayal olmayan bir teknoloji :) lakin bu kadarıda fazla dedirtiyor insana , videoyu izleyince yaşımın küçük olmasını istedim :)

ben görürmüyüm bilmem ama bir nesil sonra sanırım bu teknoloji abartı olmaz :)

ben yinede bir kitap okuyacaksam onun kağıt kokan kokusuyla okumayı yeğlerim :)

güzel paylaşım :cat:

Teşekkür ederim.. :) lakin teknoloji inanılmaz bir hıza ulaştı bakarsın 10 sene sonra bu hale gelir her yer :)

Ben cok ılerı teknolojı bırsey gormedım max 5yıl verıyorum bunlara zaten dokunmatık ekran lcd suanda var sadece evrensellık adına bırseyler katılmıs aracta eos volkwagen reklamı cakmıs:D bıde o durak TR olsa calarlar yaa:p suan bıle duraklarda lcd var ne zaman yurutucekler dıye beklıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi bütün camların aynı zamanda dokunmatik monitör olmasını yedik diyelim de, telefonla görüşürken mutfak tezgahındaki herhangi bir noktanın aynı zamanda kamera olması olmadı.

sonunu gormeden yorumu yazmıstım bence agaclar kesılmesındense gazete kıtap dergıyı camda okumaya razıyım... En sonunda cam ustunde sevısırler dıye bekledımde olmadı neyse :p

Ben cok ılerı teknolojı bırsey gormedım max 5yıl verıyorum bunlara zaten dokunmatık ekran lcd suanda var sadece evrensellık adına bırseyler katılmıs aracta eos volkwagen reklamı cakmıs:D bıde o durak TR olsa calarlar yaa:p suan bıle duraklarda lcd var ne zaman yurutucekler dıye beklıyorum.

adam söküp evine yerleştirir :santa:

Hadi bütün camların aynı zamanda dokunmatik monitör olmasını yedik diyelim de, telefonla görüşürken mutfak tezgahındaki herhangi bir noktanın aynı zamanda kamera olması olmadı.

Demek ki var akıllarında bir şeyler :wiinkk:

Tekoloji mutluluk getimez. :)

Her yer beyaz olacaksa ben mutlu olurum :cherry:

Ben ocağı açıcam , fıss sesini duyarken biraz beklerim gaz kokusu burnuma gelmeli ki artık ateşleyebileceğim zamanın geldiğini anlayım.
Sonra kibriti alıp kutudan en ince ve barutu en küçük çöpü tek seferde bulmanın mutluluğu ve o küçük özürlü kibriti sönmesine mahal
vermeden yakıp tekrar sönmemesi için dikkatli ve aheste hareketlerle gaza dogru yaklaştırırken fazla zaman geçmesinden , çöpün ince
olup çabuk yanmasından kaynaklanan hızlı ca bitişini seyrederek ve bir anda pofff yaparak yanıcak ocağın gazabına uğramadan o ocağı
yakmanın ve sanki birşey başarmış edasıyla ince bir kibirle elimi hızlıca çekerken ateşin içinden eğer parmaklarımda yanan kılların kokusu
burnuma gelmemişse ben o ocakta pişirdiğimden tat almam arkadaş.

Sonra o kibrit çöpünün kül olmuş posasını kırıp yere dökmemeye özen gösterek çöpe kadar götürme kısmı var , onuda sonra anlatırım :)

O ne dokunmatikmiş. Ben ateşe dokunucam arkadaş cama değil :p

İrfanım senide öptüm gıdından :)

Son düzenleme:
Hiç iç açıcı değil bence. Trabzonda içeceğim bir bardak çay daha makbul, almayayım ben bunu :)

wall 2 diye animasyon filmi vardı bilmem izledinizmi,herkesin altında havada ucan koltuk tarzı bir sey,ellerinde bu video da gosterilen ekranlardan,butun ihtiyaclarını bundan karsılıyorlar.
isin garibi okuzun trene baktıgı gibi surekli ekrana bakıyolar.kısaca embesil bir insanoglu olusmus butun dunyaları o ekran.
sokakta ellerinde telefon leyla gibi gezen gencleri gordukce bu gunlerin hicte uzak olmadıgı kanısındayım.
Teknolojiye gelince bizim gibi buyuk ulkeler bu islerle ugrasmaz:pale:

teknolojiyi falan övmeyin tigermbz gelir şimdi amerikanın oyunları diyerekten:queen::queen::queen:

Güzel teknoloji :)
Keşke ülke olarak bizde bu tarz şeylere katkıda bulunsak.Güzel beyaz eşya yapıyoruz belki bu alanda bizde önemli işler yaparız :)

arabayı görünce aklıma eniştemin doganı geldi yerlimalı arkadaşlar bben o arabadan keyif almam abarrt dügmeli egzozu açacan ufaktan pioneer setinide tabi basslar içini titretecek budur arkadaş:) bide virajlarda yanlamak var tabi:)

çok abartılı
yer sofrasında tepsi içinde tarhana çorbası içinde ev ekmeği ve çevresinde 10 kişi bir tas ta turşu ben çocukluğumdaki yeğenlerimle birlikte yemek ...... işte mutluluk bu tok oturup aç kalkardık

Videodaki çoğu teknoloji bugün mevcut zaten. Daha iyisini bile yaparlar. Ama sorun bu değil. Sorun teknolojinin hepimizin evinde bu kadar yaygınlaşacak kadar ucuzlayabilmesi.

Örneğin indüksiyon ocaklar şu an mevcut.
[YT]oImRPDj1t5A[/YT]
Biraz dokunmatik tasarım ekle videodakinin aynısı işte...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar