Bu Alet Çok Lanet

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aşırı Hız Ölümle Sonuçlandı

Asiri-Hiz-Olumle-Sonuclandi_1334066208.jpg

Pazartesi günü Malaklar Mevkiinde meydana gelen motor kazasında 1 kişi öldü 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Ermenek tarafından gelen Muzaffer Şahin'in (38) kullandığı motosiklet ile Anamur tarafından gelen Muhammet Kar'ın (18) kullandığı motosikletin çarpışması sonucu Muzaffer Şahin hastaneye sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Muhammet Kar Alanya Başkent Hastanesine sevk edildi. Muhammet Kar'ın arkasında bulunan Rıza Yıldız ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Aşırı hız ve dikkatsizliğin sebebiyet verdiği kazada Muzaffer Şahin'in başında kask olmasına rağmen kafatasında 4 çatlak oluşması ve hayatını kaybetmesi, kalitesiz kaskların kullanılmaması gerektiğini tekrar gündeme getirdi.

_1334064747.jpg

_1334064811.jpg

_1334066197.jpg

hakikaten çok lanet miş yav . Adamın canını almış. Neyse. Allah rahmet eylesin.
Bunları yazarken şu aklıma geliyor.
Bigün bizede bunları yazarlarmı acaba?

Acele giden ecele gider..:pr:
Bizim insanlarımız ne zaman akıllanacak acaba çok merak ediyorum.
Allah rahmet eylesin.

hakikaten çok lanet miş yav . Adamın canını almış. Neyse. Allah rahmet eylesin.
Bunları yazarken şu aklıma geliyor.
Bigün bizede bunları yazarlarmı acaba?

kaskın ve diğer korumaların olmadan aşırı hız ile kaza yapar ve forumda başlık olursan ben yazarım merak etme

Aşırı hız yerine bilinçsiz kullanım olmalıymış haberin teması bence... hani o motosikletle yapabilecekleri hızlar genele baktığımızda aşırı hızlar değil. buna rağmen, motosikletin çıkabildiği hız, motosiklete ve belli ki sürücüye göre çok fazla...

kaskın ve diğer korumaların olmadan aşırı hız ile kaza yapar ve forumda başlık olursan ben yazarım merak etme

sagol arkadaşım. Beni kasksız yakalayamazsın ama :) diğer korumalar derken kazalı bi motor montum, yırtık bi çift eldivenim var. başka korumam yok. Çünkü alamıyorum. Umarım anlarsın. Zaten motorumda eski. Bunlarıda yazın lütfen :) teşekürler.
Allah düşmanımın bile başına vermesin şu kaza denilen şeyi.

Muhtemelen aşırı hız yoktu ama biliçsizlik tecrübesizlik :sunny:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
allah rahmet eylesin...
kalanlara da geçmiş olsun...
garibime giden bir şey var...
biz motorla arabaların arasında cirit atıyoruz(her zaman değilde arada bir oluyor, yapmayan da yoktur sanırım:cherry: )...
yeri geliyor çok dar yerlerden geçiyoruz...
bunlar nasıl çarpışmış yahu...kafa kafaya çarpışmadılar herhalde...
kavşakda yol vermeme mevzusu felandır sanırım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin...
kalanlara da geçmiş olsun...
garibime giden bir şey var...
biz motorla arabaların arasında cirit atıyoruz(her zaman değilde arada bir oluyor, yapmayan da yoktur sanırım:cherry: )...
yeri geliyor çok dar yerlerden geçiyoruz...
bunlar nasıl çarpışmış yahu...kafa kafaya çarpışmadılar herhalde...
kavşakda yol vermeme mevzusu felandır sanırım...

Anamur-Malaklar arasında kavşak neyim yok kardeş.Yolun kenarında evler vardır ama yolda ki trafiğe dikkat eder oradaki insanlar. Bu arkadaşlar tahminim havanın biraz ılık olmasıyla beraber hem hız hem dikkatsizlikle bu sonu yaşadılar. O yol üzerinde tarladır, yeşilliktir çok. Allah'ın işi bilinmez ama o yollardan motosikletle çok geçmiş biri olarak direğe,duvara çarpmadıkça tarlaya savrulunca kol bacak sıyırığı veya yarığı olur ancak. Ölene rahmet kalanlara sağlık dilerim.

koskoca yol 2 motor çarpışıyor?:sunny:

acaba virajda falan mı oldu yoksa yol hakkı senindi benimdi mevzuu mu belkide ben senden 1km daha hızlıyım mevzuudur dicem de diğer adam hem 38 yaşında hemde motorlar kafadan girmiş

yani pek bi anlam veremedim

ne denir ki ölene allah rahmet eylesin kalana allah tez zamanda sağlık sıhhat versin kalanlarde çin malı ucuz kask almasın. allah hepimizi korusun

O motora 50 km bile aşırı hız, çinliler motor koymuş ama fren koymamış nedense.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
aynı motosikletin 2 freninin aynı anla boşalması gibi bir şey olmuş...
allah kimsenın basına vermesin...amin...

Yav o motorun üzerinde nasıl duruyorlar :silent:
Gazı kökledikçe geri gider adam onda :farao:
Ağırlık dengeside arkaya yakın gibi
hafif gazda tek teker gider bunlar :farao: düşünsenize 80 le giderken küçük bir taş çıkıyor önünüze puf :santa: tepe takla oldunuz..

Allah rahmet eylesin..

Yav o motorun üzerinde nasıl duruyorlar :silent:
Gazı kökledikçe geri gider adam onda :farao:
Ağırlık dengeside arkaya yakın gibi
hafif gazda tek teker gider bunlar :farao: düşünsenize 80 le giderken küçük bir taş çıkıyor önünüze puf :santa: tepe takla oldunuz..

Allah rahmet eylesin..
Dengesinde sorun yoktur nede olsa 70'lerden kalma Honda Cg şasesinin kopyası, ama frenleri çok zayıf.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar