Herkese iyi geceler Sabahtan aksama kadar motor muabbeti yapcak gönüllü varmi :)

Gaz teli koptu dün aksam ve yarın motoru tamire götürcem fakat ben gaz olmadan nası calıstırcam nası götürcem bilmiyorum yol nerden baksanız - 3-4 km vardir :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:44 ----------

sorun nedir hayırdır ?

Gaz teli koptu dün aksam ve yarın motoru tamire götürcem fakat ben gaz olmadan nası calıstırcam nası götürcem bilmiyorum yol nerden baksanız - 3-4 km vardir :/

Kamyonet kirala hiç uğraşma paşa paşa götürsünler..

sevmem basit işleri yaw , orman yolundan gidecem yavas yavas gaz telini çekerek gidebilirsem akar gider valla , ama kendimede pek güvenemiyorum neyse kask mask takarım sıkıntılı durum :D

Rölantiyi 4500 devir yap 1. viteste kalkış yaparsın, 2. 3. viteste yavaş yavaş her yere götürür.

Rölantiyi 4500 devir yap 1. viteste kalkış yaparsın, 2. 3. viteste yavaş yavaş her yere götürür.

devir göstergesi yok maalesef bizim modellerde. ama 2. 3 . vites devir seslerini artık tanıyorum anlıyorum 4500 e yaklasık yaparım teşekkür ettim bu bilgi çok iyi oldu . teşekkürler

Çok sık debriyaj kullanmak dur-kalk gerekmeyecekse 5 bin devir de olur ben sık kullanılacaksa debriyaj zarar görmesin diye çok fazla yazmadım.

sevmem basit işleri yaw , orman yolundan gidecem yavas yavas gaz telini çekerek gidebilirsem akar gider valla , ama kendimede pek güvenemiyorum neyse kask mask takarım sıkıntılı durum :D

ikisini aynı anda takarsan sıkıntı olur.Kaskı tak,mask kalsın daha az sıkıntı yaşarsın.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar