Herkeze ii geceler. kaza yapan arkadasima gecmiş olsun. çalışmayan sinyal için; arkadaşım bizim motorlarda regül gibi bişi var adını unuttum şimdi.neyse önmli değil,ampüllerden biri arızalı oldumu yanmıyor sinyal. sabitleniyor. ilk bende gittiğimde senin çipi değişcez bilmemne ayağna yattılar; sağlam masraf cıkarttılar bana. sanki ön takımı değiştircekler. 200 lir kadar masrafı 2.5liraya bir ampül alarak hallettim ben

ampülünü filan değiştir kablolarına bak çıkma filan olabilir. oturt yerine iyice. birde ampül taktığında hala sabit yanarsa hiç kasma, çık motorla 1-2 km yol yap. makina nasıl oluyor bilmiyorum ama o yeni parcaya gidince uyum sağlıyor. sonra calışıyor bi güzel. benim iki defa patladı sinyal ampülü. taktım yeni ampülü önce calısmıo biraz gidince çalışmaya baslıo.sonra zaten bidaha problem olmuyo. aklında olsun.vdurduk yere masraf cıkmasın.kendin onarmayı dene.
---------
buarada hafta sonu lastik işini halledemedim aRKADASLAR.c.tesi cok yoğundum, pazarda lastikçiler kapalıydı. yetişebilirsem yarın fiyat almaya gidicem.
Arkadaşlar birşey sorcam bilen varsa cevaplasın. Mayısta 1 yaşına girecek motorum. Fren hidroliklerini ve amortisör hidroliklerini her ihtimale karşı yeniletmeyi düşünüyorum. Bu işlemi daha önce uygulayat - uygulatan, ve fiyat bilgisi konusunda bilgisi olan varmıdır aranızda? Bildiğim kadarıyla heryıl fren hidroliklerini sorun olsun ya da olmasın yeniletmek gerekiyor. Cevaplarınızı bekliyorum...