39.4 km -Mini- Gezi

Merhabalar..

Dün (7 Nisan 2012) havaların biraz güzel olmasıyla -kısa da olsa- ilk gezimi yapalım dedik..

Artçım @CbrBerke ile.

2-3 gün aramızda konuşup, "ulan yağmur yağmasa bari", "kesin fırtına çıkar biz gitmek istediğimiz için", "yolda bizi kıstırmasınlar?" gibi pesimistik düşünceler arasında gitmeye karar verdik. Hava durumuna bakınca da bulutlu ve 25 derece gibi bir hava gösteriyordu.. Ve biz de gitme kararımızı verdik.

Toplamda 39.4 km lik bir -mini- gezi oldu. Ama eğlenceliydi..

Genel olarak rotamız buydu:

Planımız:
Lüleburgaz'dan çıkış, tarla manzaraları eşiliğinde önce Eskibedir köyü. Ovacık - Eskibedir arasında ağaç altı, gölgelik bir mekanda mola vermek.
Moladan sonra Ovacık Köyüne hareket. Oradan Müsellim köyüne hareket. Kafamıza göre Ovacık veya Müsellim de köy kahvesinde çayımızı içip Lüleburgaz'a dönüş.

Gerçekleşen:
Lüleburgaz'dan çıkış, tarla manzaraları eşiliğinde önce Eskibedir köyü. Ovacık - Eskibedir arasında ağaç altı veya gölge olmayan yine ufak ağaççıklarla çevrili demir yolu yakınında bir yerde mola. Ovacık köyü, Müsellim köyü. Müsellim köyünde köy kahvesi havası olmayan bi iki mekan olduğu için, yine Ovacık köyüne doğru gazlama, orada meraklı(?) bakışlar çevresinde çayımızı içmek ve geldiğimiz yoldan dönüş..

Gelelim Fotoğraflara...

Önce bitanem PCX'imin karnını doyurmak gerekli tabii kide. Çünkü 4 gündür benzin uyarı ışığı yanıp sönmekteydi..

Benzinlikte.
Artçım @CbrBerke

mg8316.jpg

Bendeniz @arca94 (Saçlarım rüzgarlı bi gezi olacağının sinyalini vermeye çalışmış..)

mg8318d.jpg

Karnı tok, sırtı pek.. Yol için hazır.

mg8320g.jpg

mg8321.jpg

Yol üzerindeyken fotoğraf çekmedik maalesef..

İlk köyümüze vardık.. Eskibedir Köyü..
mg8323.jpg

CbrBerke
mg8325r.jpg

Ben
mg8328.jpg

Geçenlerde forumda tartışılan motosikletliler arasındaki sembol muhabbeti.. İki teker anlamındaki işaret.. :)

mg8327.jpg

Yollar gidişine herkes duruşuna..

mg8331.jpg

mg8329.jpg

"Oğlum bu bagaja zorlasan ben bile sığarım lan"

mg8333.jpg

Köstebek yuvası mis gibi (?) yollarımız..

mg8334z.jpg

Az da olsa bi yeşillik insanı kendine getiriyor..

mg8335.jpg

Mis gibi (?) gübre kokusu..

mg8336.jpg

Ardından ilk mola yerimize geliyoruz.. (Haritada yerimizi bulamadım tam yeri söyleyemiyorum o yüzden)

Hem kendine hem bize gölge yapması asıl amacımız.

mg8337t.jpg

mg8338o.jpg

Fotoğrafçı adam her türlü sanatsal çalışma yapmalı tabii ki.
mg8339.jpg

mg8340k.jpg

Motosiklet ve yeşillik ayrı bir güzellik.. Tabi motosiklet te benim PCX'im olunca..

mg8342a.jpg

mg8343.jpg

mg8344.jpg

mg8345.jpg

Soyunmanın vakti gelmişti.. (Hava sıcak ve üstümüzde mont olunca biraz sıcakladık, @motorkafa ilk aklından geçirdiğin şey için yaptım bu açıklamıyı :queen: )

mg8348s.jpg

Ne siz sorun ne ben söyleyeyim.. Ya da söyleyeyim.. "Neden bacaklar?" tripot almayı unutunca kaskın üzerine makineyi sabitleyip, zamanlayıcıyı başlatıp 10 sn içinde koşup pozumu vermeyi düşünürken.. Kadrajı ayarlamayı unutmuşum..

mg8349.jpg

Burada da kadraja biz uyduk.. (Benim saçlar ikinciye sinyali veriyor..)

mg8352t.jpg

Yine sanatsal çalışmadan olmaz.. "Motorcu doğayla iç içe olmalıdır.."
Siz doğaya saygı duyacaksınız ki.. O da sizi nimetlerinden faydalandırsın.

mg8355.jpg

Kendimi de vizörden göstererek reklamımı yapmış oluyorum..

mg8356.jpg

Gangsta yeah!
mg8357.jpg

mg8358.jpg

Çılgınsın Meeen!
mg8359.jpg

mg8361.jpg

Yola devam.. Ovacıktayız.
Ovacık'a kafam girsin gibi olmuş ama.. Böyle algılamayınız lütfen.

mg8363t.jpg

mg8364.jpg

mg8366.jpg

Hiç yorgunluk belirtisi yok, "Hala çakı gibiyim bin üzerime gazla beni" der gibi..

mg8367j.jpg

mg8368.jpg

Ben yanıma aldım Ovacık'ı..

mg8370o.jpg

Peace beyler..

mg8371.jpg

Ovacığın yolları taştan.. Sen çıkardın beni başt.. Öhöm neyse iki erkeğiz, arkamdaki artçının dayamasını istemem..

mg8372h.jpg

Çayın ve yolculuğun güzelliği.. Ne kadar da mesut baksanıza?

mg8373.jpg

Beni sanki yol biraz yormuş.. Ne yolu yahu.. Dershanede sabahçıyım, akşam geç yattım az uyku çok gündüz oldu.. Yoksa yolda içim kıpır kıpırdı yani..

mg8374.jpg

Artık haritaya mı bakıyor, karı kıza mesaj mı atıyor (motosikletin doğal afrodizyak etkisi.. Lan?! Bu herif yol boyunca bana?) bilemem..

mg8379.jpg

Çılgınsın meen! Part II

mg8381.jpg

Tabi bu sırada kahevede otururken yanımızdan geçen herkes "hoşgeldiniz" diyip durdu.. Nedeninin anlamadım..
Ama gözleri hep üzerimizdeydi nedense..?

Burada gezimizin yol fotoğrafları bitmiş bulunuyor.. 3 köylük geziden ne fotoğraf çıkacak ki?

Şimdi de yakında iki motosiklet olarak çıkacağımız gezilerin ikinci motosikleti ile benim pcx'imin fotoğrafları var.

Yani Iron Tires M.C burada.

Uploaded with ImageShack.us

Honda '11
PCX & CBR125​

mg8383.jpg

mg8384.jpg

mg8385.jpg

mg8386.jpg

mg8387.jpg

mg8388f.jpg

mg8389.jpg

mg8390i.jpg

mg8391.jpg

Vee gezi sonu tripmetrem.. Tam tamına 39.4 km lik bir gezi olmuş..

mg8392.jpg

Eğlendiğimiz, gezdiğimiz, gazladığımız -mini- gezimiz bu kadar..

Yakında hep beraber kalabalık uzun gezilerde görüşmek üzere..

Bu arada PCX off-road videolarımız da var.. PCX in ne mükemmel bi motosiklet olduğunu gösterir nitelikte. :)
Onlarda yakın bi zamanda eklenecektir..

Saygılar, Sevgiler, Teşekkürler..

ahh ahh güzel trakyam özlemişim seni, resimler bir harika, paylaşım için teşekkürler.

Güzel gezi olmuş elinize,kolunuza,başınıza,saçlarınıza sağlık. :p Bu arada Pcx sandığımdan daha büyükmüş. :mrgreen:

ahh ahh güzel trakyam özlemişim seni, resimler bir harika, paylaşım için teşekkürler.

Trakya candır ya.. Teşekkür ederiz.. :)

Güzel gezi olmuş elinize,kolunuza,başınıza,saçlarınıza sağlık. :p Bu arada Pcx sandığımdan daha büyükmüş. :mrgreen:

Saçlarıma laf yok :queen: kendi dnaları var onların benimle bazen geceleri muhabbet bile ediyorlar.. :)
PCX evet ben de ilk geldiğinde vay be demiştim fotoğraftakinden bayağı büyükmüş. Bir de üstüne binince anlıyorsun büyüklüğünü, güzelliğini.. :)

arca bugün bir sürü geziyi kaçırmışım, seninkini de bunlara sayıyorum :) çok güzel, yolunuz açık olsun.

Kocaeli İl Temsilcisi
bu tarafa akaydınız ya doyardınız gezmeye :cherry: güzel gezi olmuş maksat hava almaksa 39-40 km farketmez tekerinize saülık :)

güzel hava, güzel manzaralar, güzel çekim, güzel gezi. bu arada "neden bacaklar" isimli çalışman çok güzel olmuş :) bazen öyle şeyler oluyor, bir sürü şey ayarlıyosun ama ana ayarı yapmayı unutuyorsun, bana da çok oluyor:cat:

bu tarafa akaydınız ya doyardınız gezmeye :cherry: güzel gezi olmuş maksat hava almaksa 39-40 km farketmez tekerinize saülık :)

Gün gelecek yanına gelicem İrfan aga.. Kaçarın yok benden :queen: gelicem çayını içicem motoruma baktırıcam :p Şaka bi yana böyle böyle ailemi yolculuk yapmama hazırlıyorum böyle ufak ufak.. :) Sonra zamanı gelince de ooh.. :)

Elimizdeki imkanlarla 40 km işte iyi güzel hoş oldu.. Yolda olmak zaten motosikletin tek amacı değil mi ? :)

güzel hava, güzel manzaralar, güzel çekim, güzel gezi. bu arada "neden bacaklar" isimli çalışman çok güzel olmuş :) bazen öyle şeyler oluyor, bir sürü şey ayarlıyosun ama ana ayarı yapmayı unutuyorsun, bana da çok oluyor:cat:

Çok teşekkür ederim.. Aslında daha fazla fotoğraf çekmek isterdim de.. Şimdi iki kişi, motoru durdur, in, soyun, çantadan makinayı çıkar, poz ver, çek, toplan çalıştır filan.. Başka gezilerde yaparım dedim.. ya da dslr yerine kompakt bi makina da alırım yanıma daha kolay olur.. :)

Bacaklar tam bi komedi ya.. Herşeyi ayarla diyaframı, esntantaneyi, isoyu, ışığı osunu busunu.. Kadrajı ayarlama.. :)

Teşekkürler.. :)

arcacım kahvedekiler sizi yabancı gördüğü ve (tipinizden dolayı :p ) merak ettiğinden hoşgeldiniz demiştir. Kötü bir niyetleri yok yani :) güzel gezi olmuş valla tekerine sağlık

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel gezi olmuş. Tebrikler...:cat:

Moderatör
Arca çok gezme, motora çok binme, spora başla :)
Kazasız belasız nice geziler efem :)

arcacım kahvedekiler sizi yabancı gördüğü ve (tipinizden dolayı :p ) merak ettiğinden hoşgeldiniz demiştir. Kötü bir niyetleri yok yani :) güzel gezi olmuş valla tekerine sağlık

Aynen ya.. Zaten daha köye girdiğimizde bütün köy kafasını uzatıp baktı noluyo diye.. :) Ee motorun tipi de marjinal olunca.
Çay içerken amcanın biri herhalde yanındakilere sordu dizlerinde ne var diye. Yanındaki diğer amcalarda ona açıklama yapıyorlardı dizlik işte takmış gençler dizlerini korusun diye.. :)
O diilde hakikaten hayvan gibi kilo almışım ya.. Şu zaman biraz hafiflesin spor salonunda fitness filan başlıcam. Kilo vermek lazım. Arkadaşın cbr125 i denedim hiç rahat kapanamıyom motorun üzerine.. :)
Çok sağolasın nice beraber uzun gezilere..

Güzel gezi olmuş. Tebrikler...:cat:

Teşekkürler üstadım.. :) Sizin geziler kadar olmasa da biz de nacizane bi iki bi şey yapalım dedik.. :)

Arca çok gezme, motora çok binme, spora başla :)
Kazasız belasız nice geziler efem :)

Orasını karıştırma zaten sınav stresi, deshane, okul, kurs derken hayvan gibi kilo aldık.. :queen: Spor buralarda yapmam zor anca spor salonu.. Ona da zaman yok.. :)
Çok teşekkürler, nice beraber gezilere efeem..

paylaşım için teşekkür ederim...oraları gezip tozmayı çok isterdim...tekerinize sağlık...

yav resimler çok süper neyle cektiniz güzel gezmişiniz herhangi bir pazar günü çorluya geldiğinizde tanışmak isterim (diğer günler çalışıyorum )

iki kişi artçı ve sürücünün boy kilo durumuyla seleye sığısma/sıkışma konfor durumu ne alemde? gerçi bunun için kısa bi gezi ama 140-200 km ağrı sızı testi için daha uygun

daha büyük ve uzunlarına inşallah:queen: gezi olarak...

iki kişi artçı ve sürücünün boy kilo durumuyla seleye sığısma/sıkışma konfor durumu ne alemde? gerçi bunun için kısa bi gezi ama 140-200 km ağrı sızı testi için daha uygun

daha büyük ve uzunlarına inşallah:queen: gezi olarak...

Konfora gelirsek fotoğraflardan da anlıyacağınız gibi benim biraz fazlam var -biraz?- :queen: Ufak bi mesafe de ben artçı arkadaşım sürücü oldu ben arkada pek rahat edemedim döt biraz büyük olunca :mrgreen: ama arkadaşım ben gayet rahattım dedi.. Yani sığışmada hiç bi problem olmadı gayet rahattık.. Bi tek arkadaşı almaya ilk gittiğimde benim çanta ile arkama binince.. Ben öne o arkaya kaymak zorunda kaldı o zaman biraz rahatsızdık.. Çantayı alt bagaja koyunca rahatladık.. :) Bagajım da büyüktür yani.. İki oda bi salon, bi de tuvalet..

Evet biraz kısa bi gezi oldu ama.. Aslında ana hatlarıyla bakınca iki kişi -vücut ölçüleri normal insan boyutunda olunca- çok rahat seyahat eder gibime geliyor.. :)
Bu yaz hayırlısıyla iğneada'ya gideceğiz babamla.. Ama sanırım motorlardan biri burgman olacak. 100-150 km yol. Rahat rahat çift motor.. :) O zaman da yazarım gezimi ayrıntılarıyla..
Hep beraber nice uzun gezilere.. :)

Çok teşekkür ederim.

Gezinin kucugu buyugu olmaz dedirten kareler.
Ayaginiza saglik.

Motorcu için amaç yolda olmaktır zaten.. Yalan mı? :mrgreen: Aslında daha da fazla fotoğraf çekmeyi düşünüyorduk ta.. Malum motoru durdur, in, soyun, makineyi çıkar, çek filan.. Zor geldi.. :) Belki bi dahaki gezi de yanıma kompakt küçük bi makine de alırım. Kolay olur en azından.
Çok teşekkür ederim..

yav resimler çok süper neyle cektiniz güzel gezmişiniz herhangi bir pazar günü çorluya geldiğinizde tanışmak isterim (diğer günler çalışıyorum )

Benim Dslr makinayla (Canon EOS 500D) ile çektim.. :) Çorluya ara sıra geliyoruz dayımlar orada oturduğu için.. Uygun bi zamanda geldiğimde ben de tanışmak isterim..
Çok teşekkür ederim..

paylaşım için teşekkür ederim...oraları gezip tozmayı çok isterdim...tekerinize sağlık...

Yolunuz buralara düşerse gezeriz hep beraber neden olmasın.. Gerçi o kadar yol yapıp geldikten sonra da bu köyler pek ilgi çekici gelmez gibime geliyor.. :)

Çok teşekkür ederim..

güzel gezi çorluya yolunuz düşerse birer expreso içeriz :)

İçeriz ya neden içmeyelim ama ben kafelette içerim içersem :p Şaka bi yana zaten çorluya çok gidip geliyoruz, ama genelde arabayla.. :)
Bu yakınlarda da motorların ikisini beraber 1000 bakımına getiricez.. Anca o zaman geliriz tahmine.. :)

Ama uygun olursam bilgilendiririm sizi.. :)

Çek teşekkür ederim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar