Hangi Motoru Almalıyım?

Tmm Çin Malı Almamda Arkadaşlar Kendi Fikirlerinizi Söylemişiniz Bunu Alma Diye Ama Neden Almamn Gerektiğinide Söylerseniz Sevinirim Artı Kask Mont Vs. Bu Malzeleri nereden Alabilirim Tavsiye Edeceğiniz Yerler Varmı?

forumlarda yakın zamanda bolca ekipman tavsiyesi yapıldı, ben pek anlamıyorum o konudan, 5 yıldır aynı şeyleri giyiyorum çünkü.

marka maddiyat, model ise zevk meselesi. kullanım amacını söylersen her iki konuda da fikir verebiliriz.

aha mondiye bak sen :D
fiyatta uçmuş yahuuu şaka gibi
4 bin olsa yemin ederim almam

forumlarda yakın zamanda bolca ekipman tavsiyesi yapıldı, ben pek anlamıyorum o konudan, 5 yıldır aynı şeyleri giyiyorum çünkü.

marka maddiyat, model ise zevk meselesi. kullanım amacını söylersen her iki konuda da fikir verebiliriz.
Şehir İçi Günlük Kullanıcam Motorsikleti Çok Km Yaparım Ama 2,3 Seneye Araba Alırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------

aha mondiye bak sen :D
fiyatta uçmuş yahuuu şaka gibi
4 bin olsa yemin ederim almam
O Kadar Kötümü Mondial.

bence bunlar yerıne temız bır majesty 400 veya burgman 400 tercıh edebılırsın ( kısısel zevk ) dıye dusunuyorum.

uzun süre kullanmayacaksın madem, şehiriçi rahatlığı ve ikinci elinin değerli olması bakımından honda pcx tavsiye ederim.

kask onerısı ls2 396 onerırım aldım fıyat donanım olarak ıyı bır kask 300TL o kadar vermem dersen 386 falanda var bıraz daha cıtayı yukseltırsen nolan N93 flan bak. Ekıpman ıcın hasanpasa cok yer yada FB stadın orda ozen motora bak.

siz pcx ı yenı almsıdınız sanırım daha once baska bır topıcde gormsdum ? nasıl baya memnunmusunuz ?

baya memnunum. 800 km'ye geldi şu anda, herhangi bir sorunu yok. rodajda olduğundan fazla zorlamadım ancak dün gece havalimanı-tem bağlantı yolunda 100 km/h üstünde bir hızda çukurlara girdim, acayip dengeli geldi.

baya memnunum. 800 km'ye geldi şu anda, herhangi bir sorunu yok. rodajda olduğundan fazla zorlamadım ancak dün gece havalimanı-tem bağlantı yolunda 100 km/h üstünde bir hızda çukurlara girdim, acayip dengeli geldi.
japon bır motor kullanmak ayrıcalık gıbı . cın malında 100 km/h ıle bır cukura gırdıgınızde motorun ve sızın alacagınız seklı dusunemıyorum bıle.

japon bır motor kullanmak ayrıcalık gıbı . cın malında 100 km/h ıle bır cukura gırdıgınızde motorun ve sızın alacagınız seklı dusunemıyorum bıle.

Bir çok çin malının 100 km/h'i göremediğini düşünüyorum çünkü göstergeleri fazla gösteriyor. Geçen gün E5'te bir apaçi yardırıyordu. Aynı sapaktan içeri girip durdurdum kaçtı son hızın dedim, 120-130 falan dedi, ben 100'ü görmemiştim hal bu ki o süreçte :)

Bir çok çin malının 100 km/h'i göremediğini düşünüyorum çünkü göstergeleri fazla gösteriyor. Geçen gün E5'te bir apaçi yardırıyordu. Aynı sapaktan içeri girip durdurdum kaçtı son hızın dedim, 120-130 falan dedi, ben 100'ü görmemiştim hal bu ki o süreçte :)
çinlilerin 250cc lerınde o rakamları gorenler var ama her motor ıcın aynısını soleyemeyecegım. arkadasın motora bınıyorum gaza basıyorum motor 120 dıyor ama surat o kadar yok. ybr 125e bınıyorum motor 80 dıyınce sankı daha hızlı gelıyor gıbı oluyor =)))

Arkadaşlar Sırf Şehir İçi Değil Mesela Motorsiklet Turları Yapılyor Ya ŞehirdışınaO Etkinliklere Katılmak İstiyorum.Başlangıç Olarak CC Fazla Olmasını İstemiyorum Ama Kalıplı Bir Motor İstiyorum.Tabiki Fazlada Değil.

Arkadaşlar Sırf Şehir İçi Değil Mesela Motorsiklet Turları Yapılyor Ya ŞehirdışınaO Etkinliklere Katılmak İstiyorum.Başlangıç Olarak CC Fazla Olmasını İstemiyorum Ama Kalıplı Bir Motor İstiyorum.Tabiki Fazlada Değil.
o zaman sen sym yı al bın bence .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar