arkadaşlara bilgi amaçlı yazıyorum. Honda CBR 250R Kullanıyorum. Daha 150 km. anca yaptım. işe gidip geliyorum hergün 40 km. var yani. daha motor yeni çok zorlamıyorum. ama trafik bu ne kadar zorlamasmda gene 90 km yi görüyorum. bu sabah geç kaldım rüzgara karşı 116km yi gördüm ama hemen hız düşürdüm.çünkü motor rodajda. şimdi motorun inanın yol tutuşu iyi. denge gerçekten güzel gidişi çok iyi. bu arada ben iri kıyımım 115 kg. 190 boy. şimdi150km yol yaptım benzini aldığımda fulledim. ibre digital 4 ölçü var henüz daha 1 i bile düşmedi. bunlar artılar. tabi eksileri de var. mesela manevra kabiliyeti daha iyi olabilirdi. motor biraz spor olduğu için ön direksiyon sapları biraz kısa. onun için manevra kabiliyeti biraz dar. birde ben fazla mı kasıyorum ne bilmiyorum kollarım ağrıyor.yani biraz titreme var. ama ben bakımdan sonra lastiklerin iyice yola adapte olduktan sonra düzeleceği kanaatindeyim. ama gene de motorun artıları eksilerinden fazla. şimdi vazife bitsinde motoruma bineyim diye saatleri sayıyorum. Yaşasın bahar yaşasın yaz...herkese kazasız cezasız günler dilerim. soru kalırsa aklınızda yazın ben de cevap yazarım.