200CC Cros'tan Supermoto yapilirmi ?

Merhaba,
Basliktan da anlasilicagi gibi 200CC Croslardan Cin mali olanlardan Supermoto yapilirmi yapilirsa nasil bi yol izlenmeli ? Sadece Lastikler asfalt lastigi ile degissek yeterlimi ?

Bos konusacak olan hic konusmasin lutfen..

Aynen bu işte planladığım.. Bu gün bi yere gitti konusurken anlattım adam fren kaliperleri ile bile oynaman gerek filan dedi ?

skyteam ve ramzeyden çok güzel oluyor. Diğerleri pek uymuyor sm olmaya. Bu ikisine yoğunlaş istersen.
Bütçen müsaitse hyosung un rx125sm modeli var. St kanuni olarak şuanda satışta galiba. Fena değil motor 125 cc ama bu 200cc lere taş çıkartır bir havası var. Dohc motor çok heybetli duruyor.

Sekil itibari ile pek sümsük duruyorlar. Sm dedinmi eşşek arısı gibi durması lazım diğerleri bok böce gibi. :) bilmem anlatabildimmi :)
Kanuni cross 250 var birde oda fena değil.

cbf 150den olurmu bu :silent:
Tabiki olur satıp bi cross alarak başlayabilirsin işe :p

Kuba str250 de güzel olabilir. Standart hali bile çok havalı.
Jant lastik işi biraz masraflı olabilir. Piyasada bol miktarda kanuni racer jantı var ikinci el . Belki uydurulursa daha makul maliyetler çıkabilir.

Son düzenleme:
Tabiki olur satıp bi cross alarak başlayabilirsin işe :p

Kuba str250 de güzel olabilir. Standart hali bile çok havalı.

işin şakası bir yana. cross formatında olan her modelden olur ama iş tamamiyle bütce ve zaman ile alakalı.aceleye getirmeden yavaş yavaş yapılacak bir iş....

işin şakası bir yana. cross formatında olan her modelden olur ama iş tamamiyle bütce ve zaman ile alakalı.aceleye getirmeden yavaş yavaş yapılacak bir iş....

Tabiki olur ama en az uğraştırıcı olanları bu yazdıklarım. Bir iki hareketle oluyorlar. Hatta sırf jant lastik bile olayın şeklini ortaya çıkarabiliyor. Yoksa olmaz diye birşey yok. Adam R1 den cross yapmış daha ne olsun fakat iş gözden çıkırılıcak bir R1 sahibi olabiliyormuyuz da bitiyor.

Sahibinden de bir xt125 var fiyatı uygun . Sahibi ile birkaç kere görüştüm yüzyüze. Motor fna değil bakımını yeni yaptırdı. Bahçelievlerde . O motora bakmanı öneririm. Hazır Sm ve yamaha . Ben kendimi ayarlayabilsem alıcam o motoru.
Bak ilanıda buldum. Görnemde fayda var. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...uro-kross-kirmizi-fiyati-4-500-53866523/detay

Son düzenleme:
1 kilometrede 90 kuruş yakıyor diyo bu? off bee benim 450cc jawa bile okadar yakmıyordu

Zongshen GY 200'lere bakıcam bu gün gidip. 1500-1750 ye filanvar alıp birini direkt 1000TL masraf yapıp dönüştürücem. Planım bu şekilde bakalım neye benzicek :)

evet skyteam'i bir arkadaşımda bu tarz yapmıştı, uygun bi motordur... acerbis aksesuarlarıyla çok hoş hale gelebiliyor.

Zongshen GY 200'lere bakıcam bu gün gidip. 1500-1750 ye filanvar alıp birini direkt 1000TL masraf yapıp dönüştürücem. Planım bu şekilde bakalım neye benzicek :)

jantları komple değiştirirsen olur diğer türlü çember değişimi olmuyor denedim ;) , birde amortisör değiştirmelisin arka tarafı kaldırmak için bende aynı fikirle kalkıştım fakat sonrdan vazgeçtim meşakkatli oluyor..

Yarın bir aksilik olmazsa Zongshen 'in 200 luk kroslarindan alicam birtane. Asya'lari hic kimse met etmedi o yuzden bunlari tercih ettim. Balansorlu bulamadim. Mecburen normallerinden oldu.. Temiz bir motordu bu gun gittim baktim yarin fotolarini koyarim yapilabilicekler konusunda tavsiyeleriniz ve ornekleriniz olursa dinlerim.. Biraz fantezi isi olucak :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar