Mondial Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

eyvallah üstadım diğer iyi yanı şirketin otomatik vites vito sunu kullanacak olmam :)

Abi ben motoru alırken söylemişlerdi, yoksa benim aklıma bile gelmezdi böyle bir sistem :) ama hakkattende bu tık sesinden sonra kapak çok sıkı oturuyor.
Fakat oldukça kuvvetli bastırmak gerekiyor anca o zaman tıklıyor :)
evet semih, bende bugün denedim, aynen yazdığın gibi.
teşekkürler bilgi paylaştığın için.

Yücel çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. her işte bir hayır vardır.

Yücel abi çok çok geçmiş olsun bi isteğin olursa abi evler yakın biliyosun abi...
Ayrıca motorumda bazı değişikler yaptım ön farı kararttım ön camı carbon kapladım motor koruma demiri paslanmıştı onu zımparalayıp boyadım sizlerce nasıl olmuş ?
Şimdiden teşekkürler... (Motorun üstünde görülen iş arkadaşım can kardeşim Erman dır :) )

Son düzenleme:
Eywallah korhanım teşekkürler.Senin bu mc-x hakketten süper oldu.Ben seni gerçekten alkışlıyorum.Bir motosiklet ancak bu kadar güzel ve şık yapılır.Eline emeğine sağlık.

Eywallah korhanım teşekkürler.Senin bu mc-x hakketten süper oldu.Ben seni gerçekten alkışlıyorum.Bir motosiklet ancak bu kadar güzel ve şık yapılır.Eline emeğine sağlık.

Yücel abi çok teşekkür ederim saolasın haftada 1 izin günüm var bende boş durmayayım onu değerlendiriyim diyorum işte :)

korhan motor güzel olmuş da farı siyaha boyayınca ışıkta bi azalma oldu mu olmadıysa bende yapabilirim hoş durmuş

korhan motor güzel olmuş da farı siyaha boyayınca ışıkta bi azalma oldu mu olmadıysa bende yapabilirim hoş durmuş

Evet farda azalma oldu nerdeyse yarı yarıya bende şuan geçici çözüm olarak uzunlar açık gidiyorum uzunları yakınca normal kısalar yanıyo gibi duruyor çözüm olarakta xenon düşünüyorum ama muayne derdi falan canımı sıkıyo...

çok güzel olmuş korhan..geçen salı gelecektim yanına nöbetten çıktım uyuya kalmışım ..bende bu gn sis farı yaptım motora 3x1 power led den.
4534j.jpg

45355.jpg

45368.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

[/COLOR]
çok güzel olmuş korhan..geçen salı gelecektim yanına nöbetten çıktım uyuya kalmışım ..bende bu gn sis farı yaptım motora 3x1 power led den.
http://g1204.hizliresim.com/w/6/4534j.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/6/45355.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/6/45368.jpg

Ümit senin sislerde baya bi işlevsel gözüküyor eline emeğine sağlık... Bende 4 ' lü flaşör birde sinyalleri parka bağlamak istiyorum şuan için nasıl bi görüntü ortaya çıkacağını merak ediyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------

Arkadaşlar deponun altında kalan sivri kısımlara ek şerit yaptık resimlerde aşağıda...Ayrıca plaka ışığımda bozuktu onuda yaptık...

kadir motor daha 1000 km yeni oldu biraz daha açılması lazım galiba bide hafiften rüzgar vardı baya etkiliyor devir saati tam yatmadı çünki

benim ki 3000 de abi bazen benim ki 110 diyo daha da gitmiyor rüzgarın etkisi çok ooluyor ama 10 numara motor ham

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar