[Ankara - MT]

Erhan o motora topcase takarsan bir gece gelir lastiklerini keserim :pl: Ben bile naked motorumu alırken topkase senin olsun dedim adama. Geçen yazdan beri soft çanta alayım diyorum ama kısmet olmadı. Sırt çantası hafifken sırtımda geziyorum ama eğer fazla eşya koyacaksam file ile sabitliyorum arkaya sıkıntı olmuyor. Bi kaç gün önce bi gezi yazısı vardı forumda çok güzel duruyordu soft yan çantalar cbr 250'de :cat:

motokurt un gezisini diyosun evet yan çantalar bi çözüm..ama onun için de aparat gerekiyo..en güzeli sırt çantası ya da dediğin gibi sabitlemek...

Motosikleti
VFR1200X
Onda aparat varmı ya eminmisin? hatta ben sordum egzos ısısından sorun oluyormu diye fazla ısınmıyor demişti.

"Arkadan bidon geliyor" çok güldüm :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Redmoon'dan şok resimler geliyor :queen:

Arkadaşlar bugün Shadow' umu aldım, resimlerde geldi:

dscf1285st.jpg

dscf1282u.jpg

dscf1290h.jpg

dscf1292h.jpg

dscf1295la.jpg

dscf1298j.jpg

dscf1278k.jpg

dscf1276d.jpg

plakav.jpg

Beyler...kafayı kırmış durumdayım an itibari ile ya er5 alacağım ya da regal bu hafta bu işi bitirmem lazım.

Koraycım güle güle kullan.yemin ederim kendim almış kadar mutlu oldum.maşallah allah nazarlardan sakınsın.

tuğra göremiyorum fotoları...sen nası askerlik yapıyon anlamadım ki internet başında..bizim zamanımızda böyle miydi..?

hocam bı sorun var galıba duzeltcem ben cok rahat bı askerım 24 saat tlf ve ınternet kullanabılen :)

Sakin olacak bişey yok.bu gün yağmurda kaldım.1 saate yakın.kafam attı.alacağım.

motur mu aldı:) ?
demeye kalmadan fotolar yüklenmiş...kazasız belasız sürmen dileğiyle...çok sevindim...

Saol kardeşim, seni de en yakın zamanda motor tepesinde istiyoruz artık :) :cat:

Koraycım güle güle kullan.yemin ederim kendim almış kadar mutlu oldum.maşallah allah nazarlardan sakınsın.

Saolasın abi, daha iyileri senin olur inş!

Bir de video atayım :)

[YT]uBd6G0uTT0s&context=C47fc0c2ADvjVQa1PpcFNW7Z3E5ae_bvRwbzVixuN8JY_Hqm9J_sY=[/YT]

Redmoon, cok guzel, masallah nazar degmesin. Kazasiz, belasiz...
Huseyin, cok erken oldu bu karar. Daha yeni almistin Dorado'yu ...

Hayırlı olsun müdür nice nice nice mutlu yıllara, shadowda ne bulduğunuzu hala anlayamadım ama :) Hadi emir chopperdan anlamaz o bi hatadır yaptı, sen bari yapmayaydın :)

çapırçılar kendi aralarında bölünmüşler bi de diğerlerine laf atıyolar...:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar