- Konu Yazar
arkadaşlar hafta sonu nitro kask alıcam değerli fikirlerinizi bi alam didim
http://www.motomaxonlineshop.com/pictures/F34700DEK.jpg
Son düzenleme:
NITRO F347-VN AÇILABİLİR KASK SİYAH alıcam bende şafakbende nitro dynamo uno kullanıyorum kışın biraz buğu yapması dışında bir sıkıntım yok yazında havalandırmaları açınca efil efil esiyor![]()
ne desem bilemedimnitronun kaskları kaliteli olabilir ama renk ve görsellik işini dandik ls2 bile daha iyi beceriyor sanki?
inan bende yaz için tercih ettim zatenha bu çene açılır modeli bende çok merak ediyorum yazın sıcağında kapalı kaskda resmen kafam pişiyoralırsan incelemeni bekliyorum
![]()
nitro aikido gerçekten güzel kask artık onuda kışın kullanmak için alırımçeneden açılır almamanı tavsiye ederim. Bende nitro aikido var gerçekten çok iyi fiyatına göre sharp testlerinden 5yıldız almış hemde.
inan bende yaz için tercih ettim zatenizlenimlerimi paylaşırım elbet
![]()
ha bu çene açılır modeli bende çok merak ediyorum yazın sıcağında kapalı kaskda resmen kafam pişiyoralırsan incelemeni bekliyorum
![]()
çeneden açılır almamanı tavsiye ederim. Bende nitro aikido var gerçekten çok iyi fiyatına göre sharp testlerinden 5yıldız almış hemde.
kışın nitro reaktor kask aldım 80 le giderken gözüme öyle rüzgar yiyorumki nerdeyse gözümü kısıcam![]()
ben ikisinide kullanmış biri oalrak söylüyorumBen 1 yıldır bu kasktan kullanıyorum. Yazın ön kısmını yan civataları söküp komple çıkarınca yazlık kask oluyor. Yaz kış mükemmel hem de motomaxtan aldım fiyat olarak ve kalite olarak en iyisiydi. Herkese tavsiye ederim. Ayrıca açılmayan kask alanları da anlayamıyorum. Gerçekten de yazın nasıl takacaksın. Adamı bunaltıp kazaya bile sebep verebilir.
---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
Bunun mantığı nedir? Bir kere açılmayan kask çok daha tehlikelidir, çünkü insanı bunaltıyor...
ben ikisinide kullanmış biri oalrak söylüyorum
bunun mantığı açılan kask kışın pek iyi olmuyor birincisi ikincisi açılır kaskı alanlar genelde sigara kullanan kişiler sigara içmeyen bi kişinin alması mantıksız açılır kask fullface e göre her türlü daha güvenliksiz yazın rahat ettiği doğru ama kapalı kaskta abartıldığı kadar bunaltmıyo her türlü daha iyi hayatını özellikle çeneni düşünüyosan kapalı kask her türlü daha mantıklı
Marka konusunda dediğiniz doğru aslında benim kullandığım açılır kask zeus tu fullface i güzel ama açılırı çok kötü kapadığımda kafamın içinde bildiğimiz hava akımı oluşuyordu sonra nolan n85 aldıktan sonra hayat varmış dedim güvenlik konusunda full face hayati olarak çok farkı olmayabilir ama yüzdeki hasarlarda full face çok daha iyi olduğuna eminim ama arkadaş kafasında markaları oluştursun gitsin denesin bence hangisi hoşuna gidiyo güvenli ve rahat buluyosa alsınKışın zaten çeneyi kapıyorsun kapalı kask oluyor. Güvenlikle filan hiç ilgisi yok. Çünkü açılınca da iyi markalarda çeneyi koruyan çıkıntısı mevcuttur. Ha, kişi olarak bu kapalı kasklardan bunalmıyan insan vardır. Ama çoğunluk için kask gerçekten bunaltıcı birşeydir ki, siz o adama bir de açılmayan kask tavsiye ederseniz adam onu kafasına değil koluna takar. Racingcileri şehir içinde böyle kola asılı çok görüyoruz o kasklarla. Ülkemizin iklimini de düşünecek olursak senenin büyük bölümü ılıman geçtiğinden açılır kask ama tabi nitro vs gibi iyi markalar tavsiyemdir şahsen...
Kışın zaten çeneyi kapıyorsun kapalı kask oluyor. Güvenlikle filan hiç ilgisi yok. Çünkü açılınca da iyi markalarda çeneyi koruyan çıkıntısı mevcuttur. Ha, kişi olarak bu kapalı kasklardan bunalmıyan insan vardır. Ama çoğunluk için kask gerçekten bunaltıcı birşeydir ki, siz o adama bir de açılmayan kask tavsiye ederseniz adam onu kafasına değil koluna takar. Racingcileri şehir içinde böyle kola asılı çok görüyoruz o kasklarla. Ülkemizin iklimini de düşünecek olursak senenin büyük bölümü ılıman geçtiğinden açılır kask ama tabi nitro vs gibi iyi markalar tavsiyemdir şahsen...
valla kapalı kask kullanıyorum zaman zaman sıkıldığım olmuyor değil ama öyle çok bunalıp çıkarmayı düşünmedim.. bana hala çeneden açılır kask çok güvenilir gelmiyor. Tabi bu benim kişisel fikrim.