Karadenizli değilim ama sağ ayna ne kadarmış diye sorasım geldi:cherry: Honda bu hiç belli olmazbelki diğer aynaya zam yapmıştır...
Sag sol grenaj fiyatları farklı imiş.Yani haklısın.
Karadenizli değilim ama sağ ayna ne kadarmış diye sorasım geldi:cherry: Honda bu hiç belli olmazbelki diğer aynaya zam yapmıştır...
Yok ya N değil F alacağım. F ile uzun yolda da rahat edersin.
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01365/kwakka_1365388c.jpg
YETERLİ PERFORMANS DAHA DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ 10 NUMARA GÖRÜNTÜ OLDUĞUNDAN DOLAYIDIR DİMİ USTA:deryali kardes bende ilgileniyorum buara er6-f veya gsr600 bakiyorum motorumu sattim ama alacagim hakkinda karar veremedim sen neden f i tercih ediyosun?
YETERLİ PERFORMANS DAHA DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ 10 NUMARA GÖRÜNTÜ OLDUĞUNDAN DOLAYIDIR DİMİ USTA:![]()
Arkadaşlar dediğim gibi 4 silindirli motorlar bana biraz gereksiz geliyor. Hem fazlaca yakıt miktarları hemde o gücü ne zaman nerede kullanacaksın ?
O yüzden 2 silindirli 600cc bir motosiklet daha iyi seçim olacaktır.
Bu arada Bizim motora böyle bir modifiye nasıl olur ?
http://www.motorgrenajboya.com/upload/642012102392011-honda-cbr250rr--1w.jpg
Arkadaşlar dediğim gibi 4 silindirli motorlar bana biraz gereksiz geliyor. Hem fazlaca yakıt miktarları hemde o gücü ne zaman nerede kullanacaksın ?
O yüzden 2 silindirli 600cc bir motosiklet daha iyi seçim olacaktır.
Bu arada Bizim motora böyle bir modifiye nasıl olur ?
CBF 600'üde seçenekleriniz arasına koyabilirsiniz. 4 silindir ama yakıt değerleri çok iyi.
Yada xj-6 olabilir 4 silindir sesini sevip ekonomik olsun diyorsanız 75 HP yakıt değerlerinin 650'lık endurolarla aynı olduğunu söylüyorlar.
Şehiriçi alıcagım tek motor supermotodur
kaldırım merdiven ne varsa sizin yola gerek yok![]()
Yarın beşiktaştaki toplantıya CBR 125 kullanıcılarını da bekliyoruz arkadaşlar![]()
Orjinal lastik havasiyla ilgli bilgisi olan yokmudur
17" kardeşim.
Eyvallah abi.Acaba aynimidir bizim jantlar olcu olarak birebir ayni ise 140 irc takmayi dusunuyorum.
ben yeni aldım 250CBR honda motor 9900 tl. kasko ergo dan 3000 tl. olunca tabii doğal olarak yaptırmadım. trafik sigortayı 135 e yaptırdım 22500 tl ye kadar karşılıyormuş. bi tane kalın zincir aldım. onu kullanıyorum.