Eyvallah.ınzell kardeşim...hayırlı olsun...allah kaza bela vermesin...
Sağ ol Ahmet, benim de bir sürü platonik aşkım var.Hayırlı olsun Alp,güle güle kullan,tekerin hep düz bassın....Beyazın tadı başkaymış demekki,kendine bir aşık ettimi gelinlik kız gibi yüreğini hoplatıyor adamın)
Sen sahip olduktan sonra aşık olmuşsun beyaza ben ise platonik takılıyorum hala![]()
Teşekkürler GaCCaLL.Kendime almış kadar sevindim beyaz benimde favori rengimdir bu arada:flower:
Teşekkürler.Hayırlı olsun... kazasız belasız
Teşekkürler htmetin. Mantıklı bir karar olduğunu zamanla anlayacağız.Şehiriçi gezmelerde çok ideal bir motor. Yedek motor fikrini ve "zam gelmeden alayım bir tane kenarda dursun" mantığın çok hoşuma gitti açıkcası. MantıklıKazası belasız kullanımlar beyaz güzel renk..
Eyvallah, zamanla olur merak etme.Ben daha 1 tane motor alamıyorumsiz 2-3 hakmı bu
((
Neyse hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin
Abi sağ ol, sende çiftlemişsin motorları.hayırlı olsun![]()
Amin.allah kaza bela vermesin
Eyvallah Alper. Hacı sende Raptor varkende beyaz motorum vardı benim.hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah :rendeer:
lem bende gördün beyaz motoru hemen özendin aldın dimi çakalllll :queen:
Eyvallah İrfan usta.hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan inşallah:rendeer:
Eyvallah, hep beraber.allah kaza bela vermesin
tekerin düz basın![]()
Eray teşekkür ederim. Boşver yoldakileri incelemeyi, Garaj'da buluşalım iyicene bak benimkine.alp kardeşim hayırlı uğurlu olsun her dail güzel günlerde güle güle kullanman nasip olsun tekerin hep düz bassın
dün akşam arabayla bostancı köprüsüne giderken bi ablanın altında gördüm bundan. O da beyazdı sürekli yanından (ama rahatsız etmeden) sürdüm incelemek için valla bi ara niyetlendim ışıklarda falan dursak da rica edip iyice inceleme fırsatım olsa diye
tekrar hayırlı olsun bakalım garaj müdavimlerinin yorumları ne olacak![]()
Sağ ol, inşallah.Hayırlı olsun, daha nice motorlara :rendeer:
Devir saati olmadan kullanmaya alışıyorsun, ama koysalarmış iyi olurmuş.beyaz olsun 3 kuruş fazla olsun diyosun haatekrar hayırlı olsun Alp...garaj'a getirirsen daha yakından inceleriz.ama dikkatimi çeken;göstergeye eşşek kadar cb125 yazacaklarına bir devir saati koysalarmışya...
Senin Kawasaki halen yamuk ne diyon olum.Hacı bunun kuyruğu yamuk duruyo sanki...l: