Bir Beyaz Motorum Daha Oldu (CB125E)

Şehiriçi gezmelerde çok ideal bir motor. Yedek motor fikrini ve "zam gelmeden alayım bir tane kenarda dursun" mantığın çok hoşuma gitti açıkcası. Mantıklı :) Kazası belasız kullanımlar beyaz güzel renk..

Kendime almış kadar sevindim beyaz benimde favori rengimdir bu arada :) :flower:

ınzell kardeşim...hayırlı olsun...allah kaza bela vermesin...
Eyvallah. :)

Hayırlı olsun Alp,güle güle kullan,tekerin hep düz bassın....Beyazın tadı başkaymış demekki,kendine bir aşık ettimi gelinlik kız gibi yüreğini hoplatıyor adamın:) )
Sen sahip olduktan sonra aşık olmuşsun beyaza ben ise platonik takılıyorum hala :)
Sağ ol Ahmet, benim de bir sürü platonik aşkım var. :)

Kendime almış kadar sevindim beyaz benimde favori rengimdir bu arada :) :flower:
Teşekkürler GaCCaLL. :)

Hayırlı olsun... kazasız belasız
Teşekkürler. :)

Şehiriçi gezmelerde çok ideal bir motor. Yedek motor fikrini ve "zam gelmeden alayım bir tane kenarda dursun" mantığın çok hoşuma gitti açıkcası. Mantıklı :) Kazası belasız kullanımlar beyaz güzel renk..
Teşekkürler htmetin. Mantıklı bir karar olduğunu zamanla anlayacağız. :)

Ben daha 1 tane motor alamıyorum :( siz 2-3 hakmı bu :(((
Neyse hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin

Super Moderator
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah :rendeer:
lem bende gördün beyaz motoru hemen özendin aldın dimi çakalllll :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan inşallah :):rendeer:

alp kardeşim hayırlı uğurlu olsun her dail güzel günlerde güle güle kullanman nasip olsun tekerin hep düz bassın :)
dün akşam arabayla bostancı köprüsüne giderken bi ablanın altında gördüm bundan. O da beyazdı sürekli yanından (ama rahatsız etmeden) sürdüm incelemek için valla bi ara niyetlendim ışıklarda falan dursak da rica edip iyice inceleme fırsatım olsa diye :)
tekrar hayırlı olsun bakalım garaj müdavimlerinin yorumları ne olacak :)

beyaz olsun 3 kuruş fazla olsun diyosun haa :) tekrar hayırlı olsun Alp...garaj'a getirirsen daha yakından inceleriz.ama dikkatimi çeken;göstergeye eşşek kadar cb125 yazacaklarına bir devir saati koysalarmışya...

allah kaza bela vermesin
Amin. :)

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah :rendeer:
lem bende gördün beyaz motoru hemen özendin aldın dimi çakalllll :queen:
Eyvallah Alper. Hacı sende Raptor varkende beyaz motorum vardı benim. :p

hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan inşallah :):rendeer:
Eyvallah İrfan usta.

allah kaza bela vermesin
tekerin düz basın:)
Eyvallah, hep beraber.

alp kardeşim hayırlı uğurlu olsun her dail güzel günlerde güle güle kullanman nasip olsun tekerin hep düz bassın :)
dün akşam arabayla bostancı köprüsüne giderken bi ablanın altında gördüm bundan. O da beyazdı sürekli yanından (ama rahatsız etmeden) sürdüm incelemek için valla bi ara niyetlendim ışıklarda falan dursak da rica edip iyice inceleme fırsatım olsa diye :)
tekrar hayırlı olsun bakalım garaj müdavimlerinin yorumları ne olacak :)
Eray teşekkür ederim. Boşver yoldakileri incelemeyi, Garaj'da buluşalım iyicene bak benimkine. :)

Hayırlı olsun, daha nice motorlara :rendeer:
Sağ ol, inşallah. :)

beyaz olsun 3 kuruş fazla olsun diyosun haa :) tekrar hayırlı olsun Alp...garaj'a getirirsen daha yakından inceleriz.ama dikkatimi çeken;göstergeye eşşek kadar cb125 yazacaklarına bir devir saati koysalarmışya...
Devir saati olmadan kullanmaya alışıyorsun, ama koysalarmış iyi olurmuş. :)

Hacı bunun kuyruğu yamuk duruyo sanki... :pl:
Senin Kawasaki halen yamuk ne diyon olum. :D

hayırlısı olsun alp.yeni gördüm nasılda farketmemişim ben :)
neyse sen 1 tane de 1000lik beyaz motor alda cometi bana ver :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar