[MT İZMİR] 6 NİSAN CUMA- TERAS Cafe Buluşması

Bu sefer bende gelmeye çalışacağım.her seferinde bir aksilik çıkıyor,gelemiyorum.

Arkadaşım senin gelmeni özellikle rica ediyorum, grupta tek kel olmak zor :thumleft: Bekliyor olacağım : ))))

Cuma akşamı görüşmek üzere :thumleft:
De Ka cım sen üzülme ben halledeceğim o işleri herkez kurtulacak kendimle beraber cıstak cıstak disconun dibini bulkucazzz :queen::queen::queen:

Cuma akşamı tam kadro Terastayız,küçük mazeretleri kabul etmiyoruz,herkes gelmeye çalışşın lütfen:cat:

Yuce123,buluşma bitişi 12 garantili,sonrası belirsiz,o anki esişe göre 1-2-3-4 sabah boyozu vs. olabilir:).. Sen istediğin saatte kalk tabi ki,mani olan yok :) Eğer saatlerini ayarlayabilirsen bekleriz :cat:

Çok uzun kalamasam da bir kahve içmeye bari gelicem inşallah:cat: Ziraa sonra toplantıya katılamadım diye geziyede almazsınız filan:p

nee boyoz mu yicez :)
25 saat açık boyozcumuz var:cat:

---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:19 ----------

Cuma akşamı görüşmek üzere :thumleft:
De Ka cım sen üzülme ben halledeceğim o işleri herkez kurtulacak kendimle beraber cıstak cıstak disconun dibini bulkucazzz :queen::queen::queen:
hayırdır amca35 yeni bir icat mı var:queen::santa:

Teras cafe, çay, boyoz.....bu üç bilinenli denklemin eşitliğini Wallace sağlar. yani çay+boyoz+teras=wallace. junior wallace izin verirse uğramak isterim

Güzel bi akşam geçirdik herkeze teşekkur ederim eksi ve yeni dostlara selam olsun...

Hepsi birbirinden kıymetli İzmir MT ailesi ile tanışmama vesile olan toplantı için emeği geçenlere teşekkürler.Çok güzel bir geceydi.Hepiniz sağolun var olun.En yakın zamanda sizleri Foça ya bekliyoruz.:rendeer:

Moderatör (forrap)
Güzel bir buluşmaydı,katılan katılmak isteyip katılamayan herkese teşekkürler :cat:

Çok uzun kalamasam da bir kahve içmeye bari gelicem inşallah:cat: Ziraa sonra toplantıya katılamadım diye geziyede almazsınız filan:p

Senin bir buluşmayla kurtulma şansın yok Özcan'ım :)

Muhteşem bir geceydi.Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler.Necati abicim sen hiç merak etme çok yakında yanındayız bir çayını içmeye geleceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar