Bmw F 650 GS - İstanbul / Kurtuluş'tan çalınmıştır.. 34 BU 6483 Kırmızı, Bmw Topcase

BU SABAH 6.45 ITIBARI KAPIMIN ONUNDEN MOTOSIKLETIM CALINMISTIR..MUHTMELEN KURTULUS ITIKAMETINDEN DOLAPDEREYE DOGRU GITMISTIR AMA BULADIM..POLIS VS SIKAYETTE BULUNDUM..GORENLER DUYANLAR 05367895126 NOLU TELIMDEN ARAYABILIRLER..MOTORUN USTUNDE EGER HALA DURUYOSA BMW TOPCASE VARDI..VITESINDE ISE PUIG MARKA AYAKKABI KORUYUCU..KISA CAMLI (SARARMIS) KOLTUGUNDA ISE UFAK BI YIRTIK..

BULAN ARKADASA RIZOMA UNIVERSAL ELCIK HEDIYE..(YADA AYNI AYARDA ISTEDIGI BASKA BISEY)

BU ILANDA DETAYLI RESIMLER MEVCUT..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-temiz-f-650-gs-80695368/detay/

geçmiş olsun...umarım kısa zamanda bulunur...

dolapdere caddesi üzerinde çok fazla iş yeri ve şirket var. Rica edersen belki güvenlik kameralarının görüntülerini seninle paylaşabilirler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

bu arada çok geçmiş olsun

dolapdere caddesi üzerinde çok fazla iş yeri ve şirket var. Rica edersen belki güvenlik kameralarının görüntülerini seninle paylaşabilirler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------

bu arada çok geçmiş olsun
evet ona bakmayi bende dusunuyorum ama once emniyette mobese operatoru arkadisma danisicam..

çok geçmiş olsun hocam inşallah kısa sürede bulunur

son zamanlarda şüphelendiğiniz bir müşteri varmıydı motora bakmaya gelen? Bi ihtimal olarak değerlendirmenizi öneririm

Son düzenleme:
yok dostum daha yeni acmistim ilani zaten..

Hani olur ya bakmaya diye gelir inceler temiz bulursa takibe alıp en ufak fırsatta çalmaya çalışır felan diye demiştim.

Hayırlısı olsun hocam inşallah bulunur izmirde karşıma çıkar mı bilmem ama bundan sonra kırmızı bmw lere ayrı bir dikkat edeceğim.

Hani olur ya bakmaya diye gelir inceler temiz bulursa takibe alıp en ufak fırsatta çalmaya çalışır felan diye demiştim.

Hayırlısı olsun hocam inşallah bulunur izmirde karşıma çıkar mı bilmem ama bundan sonra kırmızı bmw lere ayrı bir dikkat edeceğim.
EYVALLAH DOSTUM..ABI DIKKAT EDINŞARAC TAKIP,ZINCIR,DISK KILIDI NE VARSA TAKIN..HERIF 10 METRE YANINDAKI MARKET ACIKKEN YAPTI BU ISI,ALLAHIN KULU UYANMADI..YAZIK GUNAH,PARA KOLAY KAZANILMIYO..

hocam bu motorun aynını gültepe ortabayır dan zincirli kuyu mezarlığına inilen yoldan usul usul inerken gördüm
plaka filan almadım ancak ilandaki resmin tıpa tıp aynıydı .ayaklığına filan bakmadım sadece motora baktım üstünde basbaya motorcu kıyafetli biri vardı

günanıda almak istemiyorum kimsenin çünkü plakasını filaSn hiç almadım insallah bulunur kardeşim:pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:40 ----------

gördüğüm saat dün öğleden sonraları 1-2 miydi o civarlarda

hocam bu motorun aynını gültepe ortabayır dan zincirli kuyu mezarlığına inilen yoldan usul usul inerken gördüm
plaka filan almadım ancak ilandaki resmin tıpa tıp aynıydı .ayaklığına filan bakmadım sadece motora baktım üstünde basbaya motorcu kıyafetli biri vardı

günanıda almak istemiyorum kimsenin çünkü plakasını filaSn hiç almadım insallah bulunur kardeşim:pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:40 ----------

DOSTUM USUL USUL DERKEN CALISIR VAZIYETTEYDI SANIRIM? BI DE ARKA KUTUSUNUN SAGINDA SOLUNDA SIYAH LEKELER MEVCUTTU GOZUNE TAKILDIMI? BIDE USTUNDEKI ADAM NASIL BI TIPTI?

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:03 ----------

ILANDAKI RESIMLERDE MOTORUN BENZIN KAPAGININ ARKASINDA KRENAJDA BUYUK BOYA DEFORMESI VARDI

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-temiz-f-650-gs-80695368/detay/

BOYLE BISEY DIKAKTINI CEKMIS OLABILIRMI? MOTOR KURTULUSTAN CALINDI AMA GULTEPE TARAFLARINDA BENI RAHATSIZ EDEN 1-2 KISI MEVCUT BU YUZDEN SORUYORUM..

ya dün dersten çıkmıştım elimde çanta vardı o arada çok yavaş bir motor geldi algıda seçiçilik olduğu için haliyle motora baktım ama yandan fazla göremedim özellikle egzozlarına bakmıştım .dikkatli şekilde inceliyerek olamazdı çokta yavaş gidiyordu kullanan kişi eve yürüyordum tam eve geldim o motorda ilerden dönmüştü bukadardı
üzgünüm keşke plakasına baksaydım ama ne biliyim böyle bişey oldunu motorun döndüğü yeride gördüm senin için yarın o caddeyi gezicem belki orada yaşıyordur

kaskı beyaz lı alaçalı renkti yanlış hatırlamıyorsam
yerinde olsam polise gider öğleden sonra gültepe giriş yeri özellikle mobesseden dünkü kayıtlara baktırırdım kesin o sokaktan geçmiştir nolur ne olmaz

EYVALLAH DOSTUM..ABI DIKKAT EDINŞARAC TAKIP,ZINCIR,DISK KILIDI NE VARSA TAKIN..HERIF 10 METRE YANINDAKI MARKET ACIKKEN YAPTI BU ISI,ALLAHIN KULU UYANMADI..YAZIK GUNAH,PARA KOLAY KAZANILMIYO..

Valla hocam çok şükür benim kapalı garajım var. Dışarıya bırakacak olsaydım herhalde paranoyak olurdum...

ya dün dersten çıkmıştım elimde çanta vardı o arada çok yavaş bir motor geldi algıda seçiçilik olduğu için haliyle motora baktım ama yandan fazla göremedim özellikle egzozlarına bakmıştım .dikkatli şekilde inceliyerek olamazdı çokta yavaş gidiyordu kullanan kişi eve yürüyordum tam eve geldim o motorda ilerden dönmüştü bukadardı
üzgünüm keşke plakasına baksaydım ama ne biliyim böyle bişey oldunu motorun döndüğü yeride gördüm senin için yarın o caddeyi gezicem belki orada yaşıyordur

kaskı beyaz lı alaçalı renkti yanlış hatırlamıyorsam
yerinde olsam polise gider öğleden sonra gültepe giriş yeri özellikle mobesseden dünkü kayıtlara baktırırdım kesin o sokaktan geçmiştir nolur ne olmaz
dostum senden bı rıcam var o zaman eger senın ıcın zor olmazsa..bahsettıgın sokagın yada caddenın ısmını ve saatını yazarmısın bugun ordan gectıgınde..bı de eger kı gorursen tekrar yada ne bılım karsına cıkar bı yerde..telefon numaram 0536 789 51 26 bı mesaj atman yeterlı.. plakası 34 BU 6483,yavas gıdıyodu dedıgın ıcın kıllandım acıkcası cunku ruhsat vs bende dıkkat cekmemek yada polıse takılmamak ıcın yavas gıdıyo olabılır..yarın gultepe den zıncırlıkuyuya ınılen yere gıdıp bı kac arkadasımla etrafa goz atıcam..

inşallah o şerefsiz gerçekten yavaş gidiyordur ve motora bir zarar vermez...yakalandığında motorunu hasarsız güzel bir şekilde alırsın inşallah...
böylelerine yapmak istediklerimi burada yazamıyorum malesef..ama gözlerinizi kapayın ...biraz düşünün anlarsınız....

inşallah biran önce bulunur...

inşallah o şerefsiz gerçekten yavaş gidiyordur ve motora bir zarar vermez...yakalandığında motorunu hasarsız güzel bir şekilde alırsın inşallah...
böylelerine yapmak istediklerimi burada yazamıyorum malesef..ama gözlerinizi kapayın ...biraz düşünün anlarsınız....

inşallah biran önce bulunur...
tesekkurler dostum,bende aynı duygular ıcersındeyım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:55 ----------

özelden msj attım
mesajını aldım,ilgin için çok tesekkurler..

Senin adına üzüldüm :salut:::evil::::ranntign::pokey::::144::::158::

Son düzenleme:
Büyük geçmiş olsun. Kamera kayıtlarına ulaşılırsa büyük ölçüde bulunucağını ümit ediyorum.İnşllah yakın zamanda motorunuza kavuşursunuz.Kaskonuz varmıydı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar