- Konu Yazar
Merhabalar adım cihan . 18 yaşımı doldurdum. 17 yasında a2 ehliyeti almıstım . Uzun bir süredirde araba kullanıyorum . cbf 150 ybr 150 honda titan v.s gibi düşük cc li vitesli motorları arkadaslardan alıp çok kullandım. Bu yazda web tasarım yaparak biriktirdiğim para ile motosiklet almayı düşünüyorum . Motoru altımda hissedip güvenli manevra yapacak kabiliyete gelmeden hız yapmayacak biriyim . Gaza gelmeyecek biriyim . görüntüye önem verdigim için hyosung gt250r almayı düşünüyordum ama ikinci ellerdeki güvensizlik dolayısı ile hyosung alacak isem 10 bin verip sıfır almayı düşünüyorum . Diğer aklımı çelen ise hemen hemen aynı fiyata ikinci el ninja250r almak . Kawasakinin kalitesi tabiki daha iyidir ve alırken aklımızda çok soru işaretleri bırakmaz biraz işi bildikten sonra . Fakat görüntüye önem verdigim için ise hyosung un kalıbı beni cezbediyor . Benim takıldığım önemli bir nokta var , daha önce 150cc kurye motoru tarzı vitesli motorlar harici baska tecrübem olmadığı gibi kullanmayı kavramam kolay sürer kendime güveniyorum fakat problemim boy . 1,61 boyunda ve 58 kiloda minyon tipli biriyim . Bi kere 600rr a oturdugumda ayaklarım yere deymiyordu . Daha sonra 1,60 lık arkadasım sürüyor v.s sylentiler duydugumda benim ayagımın neden deymedıgını anlamamıstım . Şimdi sizlere sormak istedigim , hem alacağım motosiklet hakkında öneride bulunmanız , hemde bu boy ve kilo ile rahat sürüş yapıp yapamayacağım . Henüz motosikletleri çok yakından inceleyip üstüne oturmadım . Akıllı ve zeki birisi için parmak ucları deyse güvenli sürüş sağlarmı ileride sizce ? yoksa yokuşlarda veya bazı durumlarda motoru kontrol etmeme gibi dezavantajlar yaratır mı . Şimdiden teşekkürler.