ybr arka amortisör yayları nasıl sökülür bilen varsa bi tarif edebilirse çok makbule geçecekpaslanmalar var boyamak istiyorum...
abiler bi cevap lütfen
ybr arka amortisör yayları nasıl sökülür bilen varsa bi tarif edebilirse çok makbule geçecekpaslanmalar var boyamak istiyorum...
abiler bi cevap lütfen![]()
kask tak ekmekarası ben sana onu demek istedim:cat:
çakma üniversite mezunu onu bile anlamadın ki nasıl sana diploma verdiler hayret:santa:
inşallah çalanın k....na girer motorun egzozu inşallah bulunur motosikletiniz :salut:2011 model MAVİ RENK ybr esd motosikletim dün bugün evimin(İZMİR/TİRE) önünden çalındı,duyanların bilenlerin insaniyet namına haber vermesini rica ederim.
şase numarası: LBPRE101000005773
535 959 16 52
2011 model MAVİ RENK ybr esd motosikletim dün bugün evimin(İZMİR/TİRE) önünden çalındı,duyanların bilenlerin insaniyet namına haber vermesini rica ederim.
535 959 16 52
forumu takip et öğrenip yazıcam buraya
saol abi![]()
selam beyler; Avrupa yakasında ybr 125 alabileceğim nereler var acaba? kuruçeşme,fatih ve şirinevler dışında. oraları aradım çünkü. fiyat araştırması yapıyorumda. İyi fiyat veren servisi olan,motoru alırken koruma demiri v.s hediye edebilecek bir yer bakıyorum. varmıdır bildiğiniz yerler?
hepsi birbirinin ağzına tükürmüş desem ne demek istediğimi anlar mısın? git ümraniye yıldızdan al şenol abinin aldığı yerdenyokmu bilen beyler.?
Satılık YBR araniyor satmak isteyen varsa özel mesaj atabilir![]()
iş çok yoğun kanka bugün 25 km yol yaptımsen ne tüttürüyon?
benide mi aradın apaçi...ne ayaksınız olum siz? hepinizin mi telefonu kapalı? ne yaptınız siz sözleştiniz mi? yol üstünden gelirken bana bi yer var ümraniye de ordan bi alarm alın diyecem yahu çok birsey istemicem 15 liralik birsey![]()
ekmek arası olum varya çok ballısın haftasonu sağnak yağışlıihtiyar senin cep hep kapalı arasam hiç ulaşamıyorum valla..yoksa cumaya mı gittin?
arkadaşım sitede çalıntı motor diye bir bölüm var orayada yazdınmı2011 model MAVİ RENK ybr esd motosikletim dün bugün evimin(İZMİR/TİRE) önünden çalındı,duyanların bilenlerin insaniyet namına haber vermesini rica ederim.
535 959 16 52