hep zamları eleştiriyosunuz, indirimleri neden söylemiyoruz?

yarın hemen bir pırlanta alayım bari :) tek eksiğimde buydu 2. linke bakmak istediğimde virüs programı beni tehdit eder gibi uyardı ona bakamadım :queen:

Ailemin 3 aylık maaşına gelen 20 TL zamdan da çok memnunuz. Olumlu tarafından bakıyoruz bak. Kutlama için bizi 3 ayda 1 yemeğe götür artık. Ya da 500 gr et alırız artık. Bi yerlerimize giren zamları hiiiç önemsemeden hep olumlu düşünmeliyiz di mi, doldur dünyanın en pahalı benzininden 4 litre deriz artık. Biraz olumlu olun yaa :)))

başka indirimlerde var...mesela hapisteki gazeteci sayısını yüz küsurdan 6 indirdi...daha ne yapsın adamcağız...

Başlık kafa bulucu nitelikte ne güzel...AKP hem yönetim hem de ekonomik olarak çöktü... daha neyin ekonomisinden bahsediyorsunuz??? Hayır çok zenginseniz benim ve diğerleri gibi yakınan adamların vergilerini ödeyin de bizde susalım.

Son düzenleme:
5 zam yap 3 indir ;
ama 3 kuruşa 5 köfte isteyince de şaplağı basıyorlar :mrgreen:

şakirt forever artışı gözlenmekte kaçııııın geliyorlar; bi dakika yaa şu karşıda ki kutup ayısı mı? Neyse hayırlısı olsun

Son düzenleme:
ekonomin büyümesiile kalkınması arasında ki farkı hala öğrenemediler ya...

ekonomin büyümesiile kalkınması arasında ki farkı hala öğrenemediler ya...

Haklısın REEL piyasa etkisini bilmediği için bu insanlar şapşal...Gayri safi milli hasılaya tüketim değeri düşük olanların vergi indirimleri aktarılıyor.Bu da ekran karşısında enflasyon düştü olarak gösteriliyor.Halk yani garibimde algılıyor ki sebze , meyve fiyatları ucuzlamışşşş...Fakat kazın ayağı öyle değil işte...Dünya ekonomilerinde Türkiyedeki enflasyonu hafifletecek değerler tek kalemde çizilir, ülkenin tüketim maddeleri ve eğrisi gözetilerek REEL SONUÇLARA ULAŞILIR.

Türkiye çöl olmasın kampanyası geldi aklıma.Kutup ayılarını görür gibiyim.
colde-kutup-ayisi.jpg

index.php

Habere yapılan yoorumu beğendim.

milletin derdi ekmek bunların derdi pırlanta. önce gıdada vergileri düşürün. millet aç bunlar düşmüş pırlanta derdine ...

Kocaeli İl Temsilcisi
beyler siyasete girmeyin yauuu :cherry: indirim söz konusuymuş duyduğuma göre hatta topluca indirime gidilmiş :cherry:

olayyyyyy olayyyy danpıng , yılın ilk fırsatı bir daha ele geçmez !!!!!! pantolonları indirdik sıra iç çamaşırlarımızda :cherry: :queen:

niye düşük vergi alındığı 2.link'ten belli oluyor zaten.hiç vergi almasa bile asgari ücret ile çalışan bir insan nasıl alabilir sorarım sana...

patısahım sen cok yasa patısahım sen cok yasa şak şak şak devletlum gulmeyın etrafınızda gordugunuz koyunlara bakın hep boyle melıyorlar

Wah wah wahh çok indirim yapmışlar
Hemde pırlantaya zenginlerin ulaşabildiği değil bizim ulaşamadığımız şeylere indirim yapın adam pırlanta alacak kadar zengin yok bide %bilmem kaç ötv sine mi bakcak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar