Lucas makineyi gercekten cok başarılı tasarlamışlar. Karbüratör nedeniyle çok akıcı gaz tepkilerine sahip. 3.ayın 19u itibariyle ben fzs mi sattım tdm aldım ancak oturuş pozisyonu haricinde fzs cok daha rahat ve akıcı bir makine. Elbette tdm'nin sınırsızmış gibi duran torku yokuşta, dağda bayırda her fırsatta yanınızda olduğunu hissettirse de, kaçımız bu motosikletlerle ömrünü dağda bayırda geçiriyor ki? Tork değerleri gayet başarılı. Toplamda 9-10000km kadar fzs kullandım, hani şöyle uygun fiyatlı denk gelse de bi kenarda dursa diyor insan. Fiyatlarının bu şekilde olmasının en büyük sebebi de insanlardaki memnuniyet.Nedense eski kasa ile yeni kasa arasinda 1000 lira gibi komik bir rakam farki var. Satanlar ya cok memnun motorlarindan satilmamasi icin yuksek fiyat veriyorlar, yada yeni kasalarin fiyatlarindan haberleri yok.
Merhaba Selami bey. Evet hatırlıyorum sizinle konuşmamızı. Yeni motosikletiniz hayırlı olsun. Çok sevindim memnun olmanıza. Kuzenimde de yeni kasası var. Ben ikisini de tecrübe ettim.Gerçekten fren kapasitesi, dayanıklılığı ve akıcılığı çok daha ön plandaydı benim için. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Emin olun ki katoloğunda anlatıldığı gibi bakımlarını yaptıktan sonra yurtdışı forumlarda da araştırdığım 200.000km de hala taş gibi fzs600ler var. İçiniz rahat olsun. Bu taraflara yolunuz düşerse beklerim.Selamlar.deniz bey sizle telefonda motorumu almadan önce görüşmüştüm.motor hakkında bilgi almıştım.şimdi kullanıyorum aynen dediğiniz gibi çok akıcı ve gaza tepkileri mükemmel.karbüratörlü olmasından dolayı bu şekilde olduğunu söylüyorlar.benim motoru aldığım arkadaşın kardeşinde 2005 modeli var enjeksiyonlu onuda kullandığını söylüyor arkadaş ama bu 2003 model kadar zevkli olmadığını söyledi.iyiki bu modeli satın aldım umarım uzun yıllar zevkle kullanırım.sizede yeni motorunuz hayırlı olsun bu arada.sizin fzs de gayet güzeldi.
sizin fikirleriniz ve düşünceleriniz benim için çok önemliydi.motor hakkında da güzel şeyler söyleyince zaten geriye motoru almak kalıyordu bana.şuan kullanıyorum ve müthiş zevkli ve kaliteli bir motor.sanırım uzun yıllarda ayrılacağımı düşünmüyorum allah kaza bela vermesin.inşallah oralara yolum düşerse mutlaka uğrarım.telefonunuz bende var nasıl olsa.herşey için tekrar teşekkür ederim görüşmek dileğiyle hoşçakalın.Merhaba Selami bey. Evet hatırlıyorum sizinle konuşmamızı. Yeni motosikletiniz hayırlı olsun. Çok sevindim memnun olmanıza. Kuzenimde de yeni kasası var. Ben ikisini de tecrübe ettim.Gerçekten fren kapasitesi, dayanıklılığı ve akıcılığı çok daha ön plandaydı benim için. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Emin olun ki katoloğunda anlatıldığı gibi bakımlarını yaptıktan sonra yurtdışı forumlarda da araştırdığım 200.000km de hala taş gibi fzs600ler var. İçiniz rahat olsun. Bu taraflara yolunuz düşerse beklerim.Selamlar.
Rica ederim. Sadece fikirlerimi söylemek istedim.Anlıyorum ki faydası olmuş çok memnun oldum. Mutlaka bekliyorum en yakın zamanda.Hoşçakalın.sizin fikirleriniz ve düşünceleriniz benim için çok önemliydi.motor hakkında da güzel şeyler söyleyince zaten geriye motoru almak kalıyordu bana.şuan kullanıyorum ve müthiş zevkli ve kaliteli bir motor.sanırım uzun yıllarda ayrılacağımı düşünmüyorum allah kaza bela vermesin.inşallah oralara yolum düşerse mutlaka uğrarım.telefonunuz bende var nasıl olsa.herşey için tekrar teşekkür ederim görüşmek dileğiyle hoşçakalın.