yazına çok güldüm :mrgreen: ama dediğim gibi Suzukiyi beklemicem çünkü ona param yetmez :queen: 2. ele bakıcam eğer olmassa cbf 150 şart :cyclopsangelır mı kı oyle bır duyum alan varmı acaba neyse suzukıyı beklıyelım bır dedıkoduya gore mayıs dıyorlar acabaolurmu umut fakırın ekmegı .p
O 50 gecmem hıkaye ben sana soylıyım ybr bındıgımde tıtrıyordum 5dk sonra turlamaya basladım 2 .derte 3 vıtese kadar cıktım bagırtmayın dıolardı motoru bendevıtes yuksetılıyordum kadıkoudekı yenı salı pazarı yerınde ogrettıler ruzgarı hıssetmeye basladın mı gazı acıyorsun kı ufacık yerde yasadım bunları dusun belkı o koltuga hıc oturmasam bole krız gecırmezdım motorsuzluktanyani sonuçta olasılığı düşürmek amaç bir de koruma takozu takarız saten ilk motor 50 geçmeye yemez ilk 2 yıl :cherry: birde bişey daha sorum ben şimdi 2. el almaya gitdiğimde motorun grenajlarının değiştiğini anlaya bilirmiyim ??
Arkadaşlar honda,ıslık sesim için geri dönüş yaptı,konşuk motorada haber vermişler değişecek yakıt pompası diye,konşukta siparişi vermiş,gelince arayacaklar.(Honda aynı şeyi başka müşterilerindende duyduğunu,ve değiştirdiklerini belirtti)
@mstfkrfk
Allah nazarlardan saklasın, yakışıklı motorEgzoz a ne kaplattın acaba öğrenebilirmiyim ? ve nasıl yaptın.Üzerindeki pullar 4 aylık kış beklemesinden sonra döküldü ve bir bölümü paslandı benimkilerin.hoş olmayan bir görüntü var da
@Pain
Enjektör sesi, ıslık sesi.Hayırdır inşallah diyelim.Benimkinde yok, yada ben farketmedim su ana kadar :silent: Sessiz bi ortamda dinlemek lazım aslında motoru..
@brooklynnn
Evet ayar kısmı olsa aslında güzel olacak.kardeşim 80kg ben 80 kg, çukurlarda ara ara tak diye sesler geliyor amortisör ün vurmasından kaynaklı, korkuyorum :s