Teşekkür ederim...
Teşekkür ederim...
Adapazarındasın. Sana en uygunu internetten almak. e bay yada Türk sitelerinden. Yeşilyurt motor yada merkez yedek parça. Sahibinden.com da vardır manet.Arkadaşlar ;
Bugün itibari ile bende ST Kanuni GT250R sahibi olmuş olup aranıza katılıyorum.
Sağ fren maneti kırık. Önerebileceğiniz yerler var mı ?
Birde koruma takozu koymak istiyorum. Nerden bulabilirim. Olduğu yerde yana düşerse en azından grenajlar kırılmasın.
Yan yatarak viraj alma hevesim yok. şimdiden bilginize :mrgreen:
MüdürTeşekkür ederim...
yakından görsen üstelik trafikte çok şekil duruyor artistlik bişey diyim sana bende düşünüyorum bi tanıdıkta var çok güzel oluyor takınca parmakla gösteriyolar adamıMüdürböyle çılgın şeyleri takmaktan yanayım yadırgayanlarada kızarım ama gerçekten çok komik duruyor yapmayın yaw
görsem garibime gitmez ama gülerim romalı gibi
ilginç daha değişik başka yerlere motora felan takılan türevleri yok mu?
neonlu ışık veren bişey midir ? acaba
şu tırtıklı olan güzel daha vahşi duruyor cross motora binsem takarım ama bunda yinede zor görmek lazım dediğin gibiyakından görsen üstelik trafikte çok şekil duruyor artistlik bişey diyim sana bende düşünüyorum bi tanıdıkta var çok güzel oluyor takınca parmakla gösteriyolar adamı![]()
ali yeni 1 takım shinko aldıeskiler mefta
--- aslında sıfırda alsan pişman olmazsın yukarda resimler paylaştım bugün aşık oldum yeniden motoruma japon balatalar taktırdım fren performansı bir artı sorma + olarakta frenlemede gelen sesler giti artık sesiz frenlerim var sesten kasılt biliyosundur azcok gıy guy die sesler olabiliyor normalde artık yok allahtan
çift diskten faydalanmak istiyenler orjinal sert balatalardan kurtulsunlar çok kötüymüş onlar değiştirince anladım
ben avcılar motopark hyosung servisinde taktırdım 2 balata var dediler biri çin malı 10tl diğeri japon malı dediler bi marka söledilerde unutum 20tl dediler dedim ses filan gidicekmi frenlemelerde olan gidicek iyide tutucak dediler tamam dedim takın 60tl ye geldi bana çin taksam 30tl ye gelicekti ama son derece memlunumalper selamlar . bu balataları nerden nasıl buluruz. kaca mal olur? nerde takarız?
Ozan abi, bey, kardeş hangisi sana uygunsa benim hoşuma gitti sana garip gelmiş olabilir zevk meselesi sonuçta Deli Eminde gördüm birde Ali de gayette güzel bende alaccagım ebay' çözersem tabi...Müdürböyle çılgın şeyleri takmaktan yanayım yadırgayanlarada kızarım ama gerçekten çok komik duruyor yapmayın yaw
görsem garibime gitmez ama gülerim romalı gibi
ilginç daha değişik başka yerlere motora felan takılan türevleri yok mu?
neonlu ışık veren bişey midir ? acaba
Haklısın Alper bence çok hoş...yakından görsen üstelik trafikte çok şekil duruyor artistlik bişey diyim sana bende düşünüyorum bi tanıdıkta var çok güzel oluyor takınca parmakla gösteriyolar adamı![]()
Adapazarındasın. Sana en uygunu internetten almak. e bay yada Türk sitelerinden. Yeşilyurt motor yada merkez yedek parça. Sahibinden.com da vardır manet.
Takoz işi ise biraz zor. Yabancı biri yapmıştı ama ona ulaşmak zor. Bizim motorun takoz konulacak yerinde şase çok zayıf. karenajı korurken şaseyi bozarsın.
yani neye istinaden bana alıntı yaptın şimdi _? biz nerdeyiz sen nerdesinbi ilan açarsam buraya yapıştırırım utancın olur arar birde konuşursun benle okey.
motorun değişen vidası bile yazılır tarafımdan herkes siz değil kardeşbeyinsizlik yapmayı kesip
yazılanları okuyup alıntı yap lütfen
)) daha önceki motor satışlarımda motoların herşeyi ilanlarıma yazılmıştır istersen sahibinden.com profilimi veririm bakarsın susar oturursun
ilanlarımdada yazmıştır bi sorun olursa aynen geri alırım diye bunuda satsam aynısını yaparım çünkü kusursuz motor toplatıyorum siz olsanız sineğin yağını çıkarırsınız sn tekhançer ondan sonrada motor açılmadı dersinizben iyi tanıdım sizi başka sorunuz ?
@OZ@N-GT250R Gecmiş olsun tekrardan, alabildinmi motoru ?
http://b1204.hizliresim.com/w/4/43cwh.jpg
Şu egzozun boğaz bölümündeki paslanmayı engellemek icin birşeyler yapabilirmiyiz ? yoksa hertürlü paslancak mı ?
slm arkadaşlar,2 hafta içersinde motoru alacağım,yanlız comet mi gtr mi karar veremedim. Günde en az 40-50 km kullanacağım işe git gel vsvs. Sağlık açısından en uygunu hangisi olur. GTR yatar vaziyette kullanılacağı için aşırı bel-boyun-bilek ağrısı yapar mı ?