Herkese selamlar,
Ben Ankarada ikamet etmekteyim ve şimdiye kadar hiç motosiklete binmemiş bir motosiklet sevdalısı olarak...motosiklet sevdamı gerçek hayata geçirme planları yapmaktayım. Bu nedenle ikinci el YBR 125, CBF 150(YAĞ YAKAN CBF de OLUR:queenvs.. gibi başlangıç motosikleti olabilecek motosiklet aramaktayım. (Duyduğuma göre çok riskli olan ikinci el motosiklet konusunda )bildiğiniz,duyduğunuz,ben olsam bu motosikleti alırdım diyeceğiniz ANKARADA SATILIK motosiklet tavsiyelerinizi bekliyorum.. İlginiz ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.. .. :cherry:
SIFIR CB125e alayım diyorum bir yandan ama bu konunun ilk 5 sayfasını okuyunca vazgeçiyorummmm?? gösterge eleştirileri falan...:silent:
İnzell.. şu an okumaya başladım bile..siz memnun musunuz bu modelden?? benim gibi acemiye tavsiye edilir mi yani???Motosikletle düşünce masraf çıkarmayacak ..:queen::queen:
Daha 3-5 km anca kullandım. Plakanın çıkmasını bekliyorum ondan sonra güzelce deneyeceğim. Lakin eralpt yazılması gerekenleri çoktan yazmış bile.
Tavsiye ederim, Çin motosikletleriyle neredeyse aynı fiyata ve Honda güvencesiyle. Ufak düşüler olursa pek hasar alacağını düşünmüyorum. En fazla gidon topuzları, manetler, ayak pegleri ve egzozun ucu deforme olur. Sürüklenirsen biraz daha artar deformasyon. Daha ciddi bir kaza olursa motoru düşünme kendine bak zaten.![]()
arkadaşlar tvs apeche nasıl bir motor bilgisi olan varsa yazabilirmi
hocam yapma Allah aşkına göz var nizam bana kalırsa maymun etmiş...arkadaslar beyaz alanlara tavsiyem jantları derhal beyaza boyatmanızdır ilanda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-daha-10-gunluk-sifir-gibi-79890224/detay sahibi boyatmıs gayet şık duruyor![]()
Aynen bionik mobilet styla :queen:hocam yapma Allah aşkına göz var nizam bana kalırsa maymun etmiş...
CB125 e yazılarını okumayı şimdi bitirdim... Erlap Beyi başlardaki yorumlarda yani zam gelmeden önce..
1) 3450/12 taksit ...ybr ile aynı fiyat olursa tabi ki tercih YBR demiş..
2)Lastiği tubeless ile değiştirmek lazım demiş 280 TL
3)Zam gelmiş motosiklete 100 TL
4)Koltuk sert denmiş ybr'ye göre...yani 50-100 TL koltuk parası
Toplamda motosiklet oldu 3450+100+280+50=3880 TL ......neredeyse YBR parası olmadı mı?? YBR demi zamlandı acaba bir kontrol edeyim...
SAFAKK Bey, TVS Apache incelemeye alıyorum....
Tavsiyeleri için teşekkürler bu arada...