Eğirdir Gideyim mi ?

Arkadaşlar yazın 1000 km lik bi antalya çevresi kıyı turu yapmayı planlıyorum ama ondan önce bugün sizce eğirdire gideyim mi? ilk gezim için uygun bir uzaklıkta mı? ben burdurdayım:silent:

rq7

sen daha iyi bilirsin hocam mesafeyi ben git derim benim plaka da 32 :)

gidersin rahat kardeş ben 10 gün önce alanyadan gittim geldim günlük olarak eğirdire çok güzeldi

sizin oradan çok yakın bizim buradan 265 km flan sadece gidiş

bende senirkentliyim, git gez ama serin olur tahminim. bende yazın eğirdir üzerinden antalya ya geldim arkadaşla

gidersin rahat kardeş ben 10 gün önce alanyadan gittim geldim günlük olarak eğirdire çok güzeldi

sizin oradan çok yakın bizim buradan 265 km flan sadece gidiş
buradan 85 km gidiş.git gel 200 falan olur işte

---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:19 ----------

neyse ben çıkayım da hazırlıklara başlayayım bari :) görüşürüz millet

git gez,seyirtepesinden fotoğraf çek
yarımada da balık ye mutlaka.
gideyimmi diye niye tereddüt etiğini anlayamadım.

sabah gidersen soğuk olur ama daha erken bence . 2-3 hafta sonra harika olur şafak vakti çıkarsın. tali yoldan gidecen sanırım sağlam virajlı ve rampalı bir yol 2 yle çıkacağın yer çok. dere felan harika güzel yol 2 -3 hafta sonra tam bahar havası, çok güzel güzergah .bak benimde canım çekti şimdi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Git tabiiki..Gez dolaş... Ama dikkat et... Yolu eğridir meğridir ;)
Resim koymayı unutmayasın...

Arkadaşlar yazın 1000 km lik bi antalya çevresi kıyı turu yapmayı planlıyorum ama ondan önce bugün sizce eğirdire gideyim mi? ilk gezim için uygun bir uzaklıkta mı? ben burdurdayım:silent:

Eğirdir,beyşehir kısacası göller bölgesi gerçekten gezilip görülecek yerler ama ,bu aylar o bölgelerin soğuk olduğunu zannediyorum . O bölgede gezilmesi gereken yerleri görmek istersen Etkinkik gezi fotoğrafları bölümünde Honda CBR 250 R ile trabzondan izmire dömüş 1850 km motokurt un deklanşöründen topiğine tıkla ve o bölge fotoğraflarını incele en azında bir fikir edinirsin .kazasız belasız zevkli bir tur dilerim herşey gönlünce olsun hoşçakal

yaya olarak gezmeyi planlıyorsun galiba...git gel 200km ne ki...atla git...dikkatli ol...iyi yolculuklar...bol foto bekleriz...

antalya kıyılarından geçeceksen Antalya-Tekirovaya gir çayımı kahvemi iç beklerim..

Eğirdir e önümüzdeki haftalarda gitmeyi düşünüyorum şu sıralar biraz soğuk olur oralar eser dedi büyüklerim.Yazın da bir arkadaşımla Burdur-Fethiye-Kalkan-Kaş-Demre-Antalya,Daha sonra Manavgat-Alanya yapmayı planlıyorum nasipse.Böyle bir gezi kaç gün sürer sizce?

cumartesi yalvaca bi arkadaşı ziyarete gideceğim.çok soğuk olacağını sanmıyorum.uygun kıyafetlerin varsa problem olmaz bence.eğirdir git gel 120 km. civarı.yinede sen bilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar