sağol.darısı isteyen herkesin başına.300 tlye kadar sıkıntı olmaz sanırım.bir de akşam biraz dolaştım aheste aheste ama hava serindi biraz bacaklarım fena ağrıyor şu anda.motosiklet pantolonları bu konuda yardımcı olur mu acaba?Öncelikle hayırlı olsun :cat: güle güle kullan.
Mont ile ilgili bütçen nedir, nasıl bir şey istiyorsun?
sağol.darısı isteyen herkesin başına.300 tlye kadar sıkıntı olmaz sanırım.bir de akşam biraz dolaştım aheste aheste ama hava serindi biraz bacaklarım fena ağrıyor şu anda.motosiklet pantolonları bu konuda yardımcı olur mu acaba?
sağol.darısı isteyen herkesin başına.300 tlye kadar sıkıntı olmaz sanırım.bir de akşam biraz dolaştım aheste aheste ama hava serindi biraz bacaklarım fena ağrıyor şu anda.motosiklet pantolonları bu konuda yardımcı olur mu acaba?
Tekstil mont konusunda yardımcı olamayacağım ama pantolon almassan dizlik alman şart!
MT Atölye - teknik servisi araştır orada var o konuslm arkadaşlar bir şey soracağım da benim motorun sol ön keçesinden az yağ kaçırıyor da değiştireceğim ybr ile aynı olacağından aranızda değiştiren oldumu sebebi içine t alyans sokup sökülüyormuş sanayide kendim somun takacağım kaynatıpda ama kaç mm olduğunu bilmiyorum 10-12-14 mm lerden hangisi bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum
Valla aşarım diyorsan birkaç şey söyleyebilirim, benimde boyum 180 civarı 60 kiloyum, fuarda venom deri mont denemiştim, 500tl idi ama manda derisi idi, ama üzerime hiç oturmamıştı, belden olsa omuzları ve yanları kasıyordu, yani beğenmedim. Katolog ismine göre arayıp linkini atar mısın? Denediğim mi bakayım?
yardımcı olmak istiyorum hızlı cevap yazar mısın? Uykum geldi, yatmam lazım, akşama kadar balyozla beton kırdımda![]()
Ben bu monttan aldım tavsiye üzerine ama bedeni yok m beden bendeki sana da tam olur.
Anes te var ama bedeni yok malesef, diğer sitelerde ise fiyatı 650 700 civarında, en iyi yani hem deri hem kumaş olması çok rahat komple deri ürünlere göre arkadaşın spidi montunu denemiştim, yazında pişik yapacağını sanmıyorum.
http://www.anesmotor.com/?urun-1418-Revit-Kubix-Deri-Mont.html
mont güzelmiş.ama s ve xs var sitede, m bedeni yok dediğin gibi.sendekini satıyor musun?
tamamdır,teşekkür ederim ilgineYok kardeşimdaha kullanmak nasip olmadı, motor arayışındayım, sahibindeni kontrol et, belki orada filan denk gelir, ama anesi bir ara sor istersen, S beden belki olabilir, omuzların olursa belden ayarlı zaten sorun olmaz, İst da olsam gidip denerdim S bedenini ama değilim.
tamamdır,teşekkür ederim ilgine