Bunda alınacak gocunacak ne var anlamıyorum sizleri,kimse motor ustası değil... bende 2.el aldım, benim aldığım motorda pert bişey çıkabilirdi.Hatta ilk baktığım motoru aldım, ilkkez oturmuştum gt250r selesine.Eğer motor ustası değilsen yada iyi anlamıyorsan, 2.el işi şans işi! enayilik işi değil.Kimse sana enayi demedi ,yazıları takip ediyorum.öyle kolay kolay olmuyor o krank kırma işi abi onu demeye çalışıyoruz.Önceki sahibinin kişiliksizliği,sorun çıkacağını bi usta söylemiştir buna,oda eli kulağındayken satmış motoru.Buda size denk gelmiş.Ha bu durumda, sen kendini enayi yerine koyuyorsan adına enayilik de... ama ben ''şans'' diyorum.Her 2bin kmde bir yağını değiştiriyorum 4binde hava filtresini.10bin km dir kullanıyorum bu motoru.İstanbuldaki buluşmalardan görmüşsündür, arkadaşların motorunun çoğunu sürdüm.En az 10-15tane farklı gt250r sürmüşümdür.Ölüsüde var bunlar arasında, egzantriğinden sesi duyup arkadaşı uyardığımızda oldu.Gidip bayiden 2012modeli birlikte çıkartıp rodajını özenle yaptığımızda oldu.Benim kadar sıkıştırabiliyosan helal olsun diyorum.Bu motoru sıkıştırmak krank kırdırsaydı, ilk 2binimde benimkisi kırardı.Çatır çatırda yazardım ne olduysa.Bu motoru bilinçsiz kullanım öldürüyor.Yağ soğutmalı motorda yağını herzaman vaktinden önce değiştirmek gerek.Yağ soğutmalıların bakım aralıkları daha kısa oluyor.Dediğim gibi 10bin km oldu ben alalı ne performansda düşüş var nede başka birşey.2012modele kafa tutuyorum.Kilo farkımdan dolayıda 2012ye popomu izletiyorum.Ama sen diyosanki 500kmde krank kırdırdım, aldığımda çil çildi yalanmı söylüyorsun yada bunu söylemendeki amaç nedir bilemeyiz.Bu forumun bütün üyeleri gt250r krank kırıyo dese ne yazar 200lira altına 2günde satarım motoru.2günde diyorum bak İstanbulda piyasası gayet canlı satma endişemiz yok,satacağımızda yok model değişmedikten sonra.Sorunsuz çalışıyor benim motorum.Şimdiye kadar birtek yakıt hava karışımını ayarlayan sensör sorun çıkardı onuda temizledim düzeldi.(hava filtresi kutusu çok tozlanmış yazın kumlu alanda kampa gitmiştim)2.de ön dişli somunu çıktı.Zincir dişliyi dışarda değiştirtmiştim, kendim sıksaydım somunu oda çıkmazdı bence.. ama dışarda bi iş yaptırdım, oda benim 1günüme mal oldu.Garajda somunun pulunu değişip dişliyi taktım,dişli çıkınca arkasındaki metal contada ileri geldiğinden yağ akmıştı.yağınıda ekledim devam...