Vicdansız satıcı!

hic kullanmadim demis ama botla 39.000km yapmis, koku yapar artik :) saka bir yana herkes mesaj gondersin, almak icin :) cok begendim almak istiyorum diye, izlemeye de aldim mi bakarsin 500 yapar fiyati :)

ben başka sitede 240 tl diyemesaj attım linki de verdim

Bu sahibindeni anlamıyorum arkadaş. Akvaryum koydum ilana, yanında filtresini de alırsanız şu kadar dır diye açıklama yaptım. 2 kere iptal ettiler, hatalı yerde açıyorsunuz, ayrı ayrı satın diye. Adam CBR 600 satıyorum diye bot satıyor. tööbe tööbe

arkadaşım 39000 olan şeyi motor ilanı bölümünden ilan verdiği için kendi yazmış..ilgili kategoriye yazsaydı böyle bişey olmayacaktı..adam rasgele girmiş oraya işte...ayrıca görmüyomusunuz cillop gibi sıfır bot işte...

adam pahalı yazmış eyvallah...ama mal adamın 1000 lira da yazabilir..ticaret bu...araştırmadan alırsanız girer işte...

bana gelen cevap: anlamadım?bu senı neden ilgilendiriyor ?ozaman ordan al?

Fiyatı beğenmediyseniz almayın, dükkanın önünü de kapatmayın :wiinkk:

insaf...
kendisinin kazıklandığını var saysak bile yediği kazığı aynen millete ciro mu etmesi lazım...ederi bellidir...ayıp artık...

cbr 250 r araştırın sıfırndan yüksek satmaya çalışıyorlar km si olmuş 10.000 bir de şu naylonu,jelatini üstünde resimleri külli ayar ediyor beni,bereket dantel falan örtmüyorlar depoyu :pr:
Neymiş almak için sıra beklemek lazımmış,yoksa cehenneme kadar paramla rezil mi olacam, ekmeğini yediğin makinayı alalım sıfır niyetine,ya tutuarsa..
Adamlar bildiğin karaborsaya dökmüş işi,pişkin herifler sıfır aldıkları motordan kar etme peşindeler,benim de işim yok envai şekilde uğraşıyorum onlarla bilfiil.

Serbest piyasa ekonomisi denen şey bu olsa gerek.
Yani kör tutuğunu öpermiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar