bu kadar çirkinini bu kadar apaçi ruhlusunu gören varmı .. ?

arkadaşlar kim nederse desin benim gözümde

aynasız - kasksız

motorsiklet kullanan kişi obama da olsa benim gözümde apaçidir isterse hayabusa kullansın .(nokta)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------

zevk meselesi değil... bu

birgün araba ile giderken böyle bi apaçiye çarpıp ölürse KATİL olursun
yada yarışırken çoluğumuza çocuğuma akrabamız veya her hangi bir kişiye çarparsa kahrolursun

böyle kişileri dışlıyacaksın iyibi maharet olmadığını anlatacaksın vurgulayarakki vaz geçsin.

bence önemli bir konu.

ben ayna harici bir ofsayt göremedim...geriside onun bileceği iş...her zaman her yerde yarışıyordur diye bişey yokki...normalde kuzu kuzu
her gün işine gidip gelen biride olabilir...aynalarıda bu motora gitmiyor düşüncesi ile foton önce de çıkarmış olabilir...sonuçta o kişiyi kimse...
tanımıyor...çocuğun gereksiz yere günahını almayalım lütfen...

Kuyrugu sevdim , o kadar kotu degilmis acikcasi:) O yuruyen gazinolardan daha iyi bence

bir goldwing görsem yada rt1200 işi hakkında yorum yapabilirim.ticaretle uğraşıyor belki bi emekli (demekki iyi gezecek ve geziyor)
bununla ilgili
abi bu resmen apaçi.

zevk meselesi değil... bu

birgün araba ile giderken böyle bi apaçiye çarpıp ölürse KATİL olursun
yada yarışırken çoluğumuza çocuğuma akrabamız veya her hangi bir kişiye çarparsa kahrolursun

böyle kişileri dışlıyacaksın iyibi maharet olmadığını anlatacaksın vurgulayarakki vaz geçsin.

bence önemli bir konu.

bak güzel kardeşim.verdiğin link'ten alıntı:

"MOTORUM HASTASINA 2007 MODEL OLUP HERŞEYİYLE ÖZEL YAPIMDIR

MOTORUM SORUNSUZ OLUP YARIŞ ALMAK İÇİN TASARLANMIŞTIR

İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİNDE YARIŞ ALMAKTADIRR..

MOTORUMU SATMA NEDENİM AİLEVİ SORUNLARIM

MOTORUM Hız için taşarlanmış Gösterişli Ve DİKKAT ÇEKİCİ BİR MOTORDUR

MOTORUM İZMİRDE TEK VE ÖZEL YAPIM BİR MAKİNADIR MASRAFDAN KAÇILMAMIŞTIR

TAKASA GÖRÜŞÜLÜR TELDEN ULAŞA BİLİRSİNİZ

HAYIRLI GÜNLER....

adam sokakata yarışıyorum demiyor...pist de yarışıyorum diyor garip olan bunu neresinde ? he motorun şekli şemali hoşuna gitmemiş olabilir o da onun zevki...

caddede gazlayan sokak arasında gaz açan üzerinde aynası olup da kapatmış olan ss makina olsa ????

tabi senin görüşün onada saygı duyarım...

tuncer bey...goldwıng ne alaka...emekli ne alaka....ticaret yapmak ne alaka...tek kelime anlamadım...
apaçi ile modifiye arasında anlam karmaşası yapıyorsunuz....gerek yok...siz motoru almazsınız olur biter..alanada hayırlı olsun...

m.facebook.com/photo.php?fbid=272799299446732&set=a.122690847790912.19326.122689004457763&type=3&theater&_rdr
Asfalt agldi be

bir goldwing görsem yada rt1200 işi hakkında yorum yapabilirim.ticaretle uğraşıyor belki bi emekli (demekki iyi gezecek ve geziyor)
bununla ilgili
abi bu resmen apaçi.

golwing, emekli, ticaret üçlemesiyle kullandığı motora göre sosyal sınıflandırma yapmışsınız, komik olmuş. otobanda motorun üzerine yatmış bir sürücü resimleyip apaçi, çirkin, komik falan deseniz haklısnız derim ama zevke göre dizayn edilmiş bir motorla dalga geçip sahibini apaçi motoruda çirkin diye yaftalamanız pek olmamış. laf olsun diye açılmış bir konu..

İlla 600lük bi makinayı şekilden şekilemi sokmak gerekiyo ? Adam almış gözünün zevkine göre yapmış yarış için diyede belirtmiş.

Sanki sokak arasında tekere kalkarken kasksız aynasız gezerken gördünüz.

Ön yargılı olmak gerçekten kötü bişey..:farao:

Daha öncede buna benzer baslık acılmıstır .Çocuk için gebersin kurtulalım dıyenler bıle olmus.insanları uyarmak,eleştirmek hataları için kabul edilebilir.(Eyleme döker,Somutlaştırırsanız faydalı olur)Yanlız yaşam tarzlarını hayata bakış açılarını eleştirmek kimsenin haddi degil
eleştirecegiz ya fotograftaki motosikleti yerden yere vuruyorsunuz.Aranızdan biri çıkıp denesin benzer bir motor yapmayı

394486_273798699346792_122689004457763_802086_1245833462_n.jpg

Son düzenleme:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iyle-tek-makinamm-ozel-yapimm-78400197/detay/

biri drag motoru diger ılandakıde tracker yapmış.aşağılamak,küçük görmek yada tersi diyaloglardan , komplekslerinizden kurtulmamız lazım.Begenmesenizde aklı basında bırı olarak motosıklet ıcındekı farklı kulturlere saygı duymalısınız
aralarında duzgun işcilikle guzel işler cıkaranları takdır edıyorum.Potansıyellerini bu sekılde kullanıyorlar.Kural ihlalleri ayrı bir mevzudur.Yaş,mevkii dinlemez.O yuzden onun tartısmasınıda yapacaksanız genelden yapmanız daha saglıklı olur.

http://www.google.com/search?q=trac....,cf.osb&fp=6765ca12bf2a5361&biw=1280&bih=607

Son düzenleme:
Bu konu bi kere çöp kutusuna girdi ama sonra nasıl olduysa ordan çıktı, benim gönlümdeki yeri yine çöp kutusudur. Adam motoru özenmiş yapmış, konuyu açanda çirkinlik apaçilik var.

adam emek vermiş yapmıs pistlerde yarış die de belirtmiş adamı tanımıyosunuz bu kadar ön yargılı olmayın aynası yok diye apaçi oldu.
Sanki sokak arasında tekere kalkarken kasksız aynasız gezerken gördünüz.
kendi zevkine göre tasarlamış bende beğendim bırakın siz almayın gereksiz bir konu olmuş .

İlk atılan facebook linkindeki alet fena değil.Şu amortisör olayı kötü.Ama drag için hazırlanmış belli ki görüntü önemli değil.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar