bu kadar çirkinini bu kadar apaçi ruhlusunu gören varmı .. ?

Beterin beteri var,ankarada ybr cbflere soba sorusu takanların ilanlarını eklemişlerdi bi başlıkta.Hayatımda öyle bişey görmedim ben, adamlar apaçilikte son noktayı koymuş :cherry:

Ankara Cebeci de bir kuryenin Cbf'si var ki..Apaçi'yi geçtim büyük şef mübarek.Feyizoğlu'nun dediği gibi beterin beteri var :mrgreen:

ailevi sebeplerden dolayı satıyor ve takaslık oluyor :silent:

Orası Karabağlar normaldir. Benim cuplara aşırı sinirim Karabağlar ilçesi sayesindendir. :mrgreen:

ilk mesajdaki motor güzelmiş vay. pek apaçi tarzıda değil bence, şahsına münhasır olmuş..

Bunlar icin konu acmanin hicbir manasi yok.
Insanlarin begenilerini komik buluyorsaniz gulun gecin.

İsteyince bizim insanımız neler yapmıyor.
Böyle boş işler uğraşacaklarına bu ülkeye ve insanlara daha faydalı işlerle uğraşsalar daha iyi olur

adam yarış almak için tasarlamış....bence çok abes bir yanı yok...karabağlar aydın mahallesi olunca da durum iyice normalleşiyor zaten...

valla o uruncu renkli olan gayet hos olmus amaci yaris sonucta ha pistte yapsalar kimse apaciz demez onada eminim ama sagolsun yarisicak pist yok olan pistte ya bozuk ya kapali yada harbi pahali adamlarda ister istemez yollarda yarisiyor arti olarak herseyi gectim zevk meselesi bole bir acip laf etmek sacma bence

Bence gayet hoş yapılmış. Kuyruk altı egsoz yakışmış bile. Birebir aynısını R6'ya yapsalar "oha motora bak" dersiniz.

insanların zevki öyle yada böyle...bırakın istedikleri gibi yapsınlar demekki onlar öyle mutlu....

bence gereksiz bir konu olmuş ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar