motor hacizli üstünde 3-4 tane haciz var bunu neyapabiliriz

Merhabalar arkadaşlar benim amcaoglunun motoru var seyhan 125 bu motor hacizli üstünde 3-4 tane haciz var bunu neyapabiliriz satsan satılmaz atsan atılmaz ( yepyeni daha binkusur km de ) size bi akıl danisayim dedim ne dersiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3-4 tane haciz? Borçlarını ödemeyi düşünmüyor mu?

kırsal kesimde plakası sökülmek suretiyle tarla tapan arasında gidip gelmeye kullanılır.ya da bobber yapan birisi talip olur, değerlendirir

Sıradaki konu "adam öldürdüm nereye gömeyim" olacak, "şuraya göm" diye akıl veren yirmi kişi çıkacak.

Yakalamaliya dönüşmemişse satış harici bir sorun yok istediği gibi kullanabilir.. Ama haciz yakalamaliya dönmusse o zaman ilk kontrolde alirlar altından..

Kocaeli İl Temsilcisi
dostum sen bana ver onu :cherry: emin ol kimse birdaha tanıyamaz o motosikleti :cherry: onun ilacı benim yada dök benzini yak dermişim :cherry: ruhsat sahibine sıkıntı olacağı kesin benim aracımın geçen ocak bandrolü duruyor ödemedim vergi dairesi sağolsun eve bildirge yollamış:) bu güne kadar böyle bir şey görmemiştim buda şu demek oluyor , devlet kuruşun peşine düşmüş durumda allah kolaylık versin ,

kırsal kesimde gezerim deyip kimse kendini avutmasın köy yollarında jandarmanın nereden çıkacağı belli olmuyor , fakat ondan bir kartink yaparsak sadece belirli bir bahçe, tarlada hoplanıp zıplanacak bir alet olabilir ,

ulen ne kadar yüzsüz adamım ben beaaaaa:cherry: :p

MT ailesi olarak silah kaçakçılığı, beyaz kadın ticareti, uyuşturucu ve haraç gibi işler yapalım :mrgreen:

Bi düşünün derim, hepimiz son model motosikletlere bineriz :)

Don MT Corleone :pl:

Ya şey ben de geçen arkadaşın z750 'sini çaldım.. Çalıntı sanıyo salak hala aslında bende :queen:
Şimdi ben bunun plakasını sahte plakayla değiştirsem, rengini de değiştirsem bunu yakalayabilirler mi ?
Yoksa illa parçaya mı çıkarmam gerekiyor ,?
İllegal MT acil yardım!

Ya şey ben de geçen arkadaşın z750 'sini çaldım.. Çalıntı sanıyo salak hala aslında bende :queen:
Şimdi ben bunun plakasını sahte plakayla değiştirsem, rengini de değiştirsem bunu yakalayabilirler mi ?
Yoksa illa parçaya mı çıkarmam gerekiyor ,?
İllegal MT acil yardım!

sıkma canını, hallederiz.. özelden mesaj at, ilgilenelim:) hertürlü illegal itina ile yapılır:queen:

Yaa ben bi bilgi alayım dedim siz beni illagal işler yapan tokatci biri yaptınız yaa adamın durumu çok kötü nasıl olursa en az zarar edecek şekilde ni çare arıyor beni aradı bende bizim motosiklet ile her konuda yardım istediğim ve çözümledigim bir forumumuz var dedim ulen az kalsın koskoca MT camiası benim adımi hırsıza çıkaracaktı neyse. Yaadımlarınız için sağolun dursun curusun bari motor napalim konu kapanmıştır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

dostum sen bana ver onu :cherry: emin ol kimse birdaha tanıyamaz o motosikleti :cherry: onun ilacı benim yada dök benzini yak dermişim :cherry: ruhsat sahibine sıkıntı olacağı kesin benim aracımın geçen ocak bandrolü duruyor ödemedim vergi dairesi sağolsun eve bildirge yollamış:) bu güne kadar böyle bir şey görmemiştim buda şu demek oluyor , devlet kuruşun peşine düşmüş durumda allah kolaylık versin ,

kırsal kesimde gezerim deyip kimse kendini avutmasın köy yollarında jandarmanın nereden çıkacağı belli olmuyor , fakat ondan bir kartink yaparsak sadece belirli bir bahçe, tarlada hoplanıp zıplanacak bir alet olabilir ,

ulen ne kadar yüzsüz adamım ben beaaaaa:cherry: :p

Aga harbiden getireyim sana bu motoru ben ya :) sen halledersin demi. :) :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar