Artan Benzin Fiyatlarına İmza Kampanyası

*Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir.
*che guevara

Üstadlar yolunuzu siz seçin şimdi...Savaşmak mı__?
Savaşmadan kaybetmekmi__?

biliyorlarki ne olsa kimse sesini çıkarmıyacak dayıyorlar vergiyi.
siz denediniz mi ki bişe olmaz diyorsunuz önce deneyin bişe olmazsa kazığı gülümseyerek yiyelim.
kaçılmazsa zevk alırız o zaman.

AYNINI anlatmaya çalışıyorum 1 saattir.

shooteronur

biliyorlarki ne olsa kimse sesini çıkarmıyacak dayıyorlar vergiyi.
siz denediniz mi ki bişe olmaz diyorsunuz önce deneyin bişe olmazsa kazığı gülümseyerek yiyelim.
kaçılmazsa zevk alırız o zaman.

imza attım
ama :silent:
bu devirde benzin fiyatına indirim istemek, zamma karşı çıkmak, yönetime itiraz etmek köpeğin ağzından kemiği almaya çalışmak gibi birşey oldu ...

yahu anlıyorum herkesi ben de ümitli degilim de ne yılmıssınız ne mücadeleden baymıssınız be kardesim. insanda azıcık heves olur hırs olur. Ne yapsalar yanlarına kalıyor ses bile çıkmıyor çunku. Yapan gene yapsın ama ses de çıksın. Herkes oturdugu yerden olmaz olur bilmem ne diyor. Azıcık klavye basında ise yarayacak sey yapın. Biz burdayız ona göre demeyi ögrenemedik bir türlü. Aman bana gelmesin demekten pısırık olduk. Böyle halkı bulsan vuracagın yoksa vurursun

bu iş imzayla filan olacak iş değil. imza toplamak sadece kendi gazımızı almaya yarar.

yahu anlıyorum herkesi ben de ümitli degilim de ne yılmıssınız ne mücadeleden baymıssınız be kardesim. insanda azıcık heves olur hırs olur. Ne yapsalar yanlarına kalıyor ses bile çıkmıyor çunku. Yapan gene yapsın ama ses de çıksın. Herkes oturdugu yerden olmaz olur bilmem ne diyor. Azıcık klavye basında ise yarayacak sey yapın. Biz burdayız ona göre demeyi ögrenemedik bir türlü. Aman bana gelmesin demekten pısırık olduk. Böyle halkı bulsan vuracagın yoksa vurursun
mesele o değil....
sorun şurada akaryakıt tüketiminin büyük çoğunluğu ticari...yani...servisler...dolmuşlar...taksiler...şirket araçları...kuryeler...nakliyeciler...vs vs...
küçümsemeyin...örneğin bir arkadaşımın çalıştığı firma araçları günde 300-500km yol yapıyor... [bu az hali...ben 6 yılda kendi aracımla 15bin zor yaptım...]
onlarda doğal olarak verdikleri hizmete zam yapmak durumunda...kullanım miktarını kısmak mümkün değil...kişisel kullanımda çok tabii ama o kadar değil...
sonuç olarak akaryakıt artışı bu firmaları hiç ilgilendirmiyor...geriye senin benim gibi sıradan insanlar kalıyor o da hükümetlerin umrunda değil...mesele bu...

aynen katılıyorum motosiklet net ailesi bu işe el atsın sonuçta her ilin motosiklet grubu var ve kaç kere motosikleerle eylem yapıldı yine yapalım

Sokağa çıkarsak aramıza tanımadığımız bir kaç terör girer polise taş atar olay biz attı oluruz :jocolor:

mesele o değil....
sorun şurada akaryakıt tüketiminin büyük çoğunluğu ticari...yani...servisler...dolmuşlar...taksiler...şirket araçları...kuryeler...nakliyeciler...vs vs...
küçümsemeyin...örneğin bir arkadaşımın çalıştığı firma araçları günde 300-500km yol yapıyor... [bu az hali...ben 6 yılda kendi aracımla 15bin zor yaptım...]
onlarda doğal olarak verdikleri hizmete zam yapmak durumunda...kullanım miktarını kısmak mümkün değil...kişisel kullanımda çok tabii ama o kadar değil...
sonuç olarak akaryakıt artışı bu firmaları hiç ilgilendirmiyor...geriye senin benim gibi sıradan insanlar kalıyor o da hükümetlerin umrunda değil...mesele bu...

O zaman öyle bir eylem yaparız ki ilgilenmek mecburiyetinde kalırlar.Bıçak kemiğe dayanmadı mı sizcede?

http://www.ahaber.com.tr/Dunya/2012/03/30/benzin-116-lira-oldu-protestolar-siddetlendi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar