H4 ybrnin orj.farı galiba olur bende onu takmayı düşünyorum zaten
bende rialliden siparis verdim pazartesi gunu sitesinde de gonderildi olarak gozukuyor ama elime daha ulasmadi sanirim yarin gelir 42t disli siparsi verdim ben.
Senin 2 tane gördüğüm dediğin biri ocak puludur,diğeride temmuz puludur.Motoru sıfır almış olsanda bayiller ödemiyorlar,onu alıcı ödüyor.Bende bu senenin ocak ayında aldım motoru , ocak pulunuda ben ödedim.Bugune kadar aldıgım sıfır motorlarda hep böyle oldu,o ilk pulu tüketice ödetiyorlarmerhaba ben motorum 09.03.2012 de aldım sıfır aldığım için bandrol borcu nasıl oluyo gelirler gov tr den baktım iki adet pul gözüküyor ödenmemiş bi tanesini anladık 31.07.2012 bu temmuz bandrolü birede 31.04.2012 var bu ne acaba bunudamı ödeyeceğiz yoksa bu ödenmişmi oluyor bildiğim kadarıyla bunu satın aldığım yer ödemiyormu sıfır cbf alanlar sizdedemi aynı durum?
Senin 2 tane gördüğüm dediğin biri ocak puludur,diğeride temmuz puludur.Motoru sıfır almış olsanda bayiller ödemiyorlar,onu alıcı ödüyor.Bende bu senenin ocak ayında aldım motoru , ocak pulunuda ben ödedim.Bugune kadar aldıgım sıfır motorlarda hep böyle oldu,o ilk pulu tüketice ödetiyorlar
Malisef öyle.Geçen bir şey daha dikkatimi çekti arkadaşın birine yeni model olan Cb 125e aldık,sıfır arac alımlarında gerek motor olsun gerekde araba olsun 3 sene muayeneden muaf olur,ama ruhsata bir baktık ne görelim aldıgı tarihten 2 sene sonrasına gün atmışlar onu görünce şaşırdım hemen kendi ruhsatıma baktım bende de 2 sene 8 ay sonrasına gözüküyor muayene bitiş süresi.Anladıgım kadarıyla yeni bir düzenleme yapmış gibi devlet baba,bu sene motor alan arkadaşlar bir baksınlar ruhsatlarına acaba onlarda nasılAçıklaman için sağol desene heryerden geçiriyorlar![]()
CBF'imi Ekim'de sıfır aldığımda bayi temmuz mtv sini ödemişti. hakeza arkadaşa motor aldığımızdada aynı durum olmuştu. normalde bayi sıfır araçlarda ilk pulu öder.
merhaba ben motorum 09.03.2012 de aldım sıfır aldığım için bandrol borcu nasıl oluyo gelirler gov tr den baktım iki adet pul gözüküyor ödenmemiş bi tanesini anladık 31.07.2012 bu temmuz bandrolü birede 31.04.2012 var bu ne acaba bunudamı ödeyeceğiz yoksa bu ödenmişmi oluyor bildiğim kadarıyla bunu satın aldığım yer ödemiyormu sıfır cbf alanlar sizdedemi aynı durum?
2011 aldım 10.400km kullandım sana en fazla servis yağını suyunu bujini hava filtreni değiştirse bile 80tl den fazla kitlemez rahat olCBF 150 için 250 tl bakım ücreti olamaz. Çok net.![]()