Kenan Sofuoğlu'na ikinci şok

Bu tür işleri yapan insanların bence çocukluğunda iyi beslenmiş, sağlam ve iri kemikli olması gerekir. Kaslı yada kilolu biri değilim ama çocukken açıkçası çok fazla protein tükettim kemiklerim oldukça sağlam ve de bağ dokularım esnek. Onlarca kere ayağımı burktum ama hepsinde en fazla 5 dakikada burkmadan hiçbir işaret kalmadı. Bisikletten sıfır koruma düşüp 30km hızla asfalta çakılıp asfalt üzerinde 3-4 takla atmama 12-13 yerimden yaralanmama rağmen kırılan çatlayan bir yerim yoktu. Adam pistte full korumalı düşüp te topuğunu kırıyorsa demekki bir motosiklet yarışcısı için yeterince sağlam değil kemikleri.

acele işe şeytan karışır derler ya, işte bu olsa gerek.

yarışa yetişeceğim diye sağlığından olacak iyice...

bir yarışa girmeyi ver, sağlığın tam anlamıyla toparlansın. bir sezonda ikinci yada üçüncü oluver ne farkeder...

Arkanda kawasaki gibi bir takım var. senden 1 sezonda hemen şampiyonluk beklemez ki böyle markalar..

ileriye yönelik planlar yaparlar...

sen bir yarış yapıcam diye sağlığından olursan, bu takım sana yönelik nasıl plan yapsın...

TDX

Bence tek yapılması gereken yorum; Allah acil şifalar versin...

tcs

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim kenan a nadir motorculardan biri değerini bilmek lazım

görünüşe göre full koruma nasıl becerdi topuğu kırmaya harbi nazar değdi adama heralde geçmiş olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle kenan sofuoğlu kardeşime geçmiş olsun diyorum ,
bugün ki görüşmemde haftaya yarışa cıkacak bir aksilik olmassa ,yorumlara gelince söylenecek çok şey var ,herkesin özel hayatı kendine kimsenin hıçkimsenin özel hayatıyla konuşmaya hakkı yoktur ,kenan namzında niyazında bir kardeşimiz özel hayatıyla ilgili ileri geri konuşmak çok çirkin ve saygısızca ,
Bazen şanzızlıklar insanın peşini bırakmıyor olabilir herşeyde bir hayır vardı sonuçta mekanik bir spor olağan şeylerdir diye düşünüyorum ,
benim tanıdığım kenan 2007 de kırık bilekle Dünya şampiyonu olmuştu şimdi iki üç vida takıldı diye neden olmasın ,iyi olması için dua ediyorum şahsen ,sevdiğim bir kardeşimdir yakinende iyi tanırım ama şuna eminim bu abdestsiz yorumları hak edecek biri değil ,kenan a manevi olara çok şey borçluyuz motor sever biri olarak iyi düşünüp tartmak lazım bazen yazarken ,helede aileyi eşi hıç bulaştırmamak lazım ,çünkü herkesin de ailesi eşi var unutmamak lazım .
Herkese sevgiler saygılar Allah tüm motor severleri kazadan beladan korusun

Hollandalı gelinden kimseye fayda gelmemiştir.. Tarih daha görmedi bunu.. Bknz. "öyle bir geçer zaman ki" caroline yenge :(

Birinin esi hakkinda, hemde tanimadigin bi insanin esi hakkinda boyle yorum yapma dostum.

Biri cikar sonra senin annen, kiz kardesin, esin hakkinda baska bi yorum yapar kalbin kirilir.

maksimum riskle kullanılan motorda oluşan hatalar yaralanmalar kaçınılmaz sebep aramak mantıksız

Motosikleti
Forza250-cygnusL
maksimum riskle kullanılan motorda oluşan hatalar yaralanmalar kaçınılmaz sebep aramak mantıksız

Üzerindeki kıyafetler zaten maximum risk ler için tasarlanmış...
Motora milyonlarca dolar yatıran adamların bunu es geçeceğini sanmıyorsun herhalde.. ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bakınız gp ye ve diğer yarışlara, motordan düşme sayısı-yarış sayısı-zaman aralığı vs. istatistiklere
Kenan S. bir problem sıkıntı olduğu ortada
burada son birkaç ay değil son 5 yıla bakın
kaç yarış? kaç düşme? kaç sakatlık* kaç zaman
bu sorunu görmezden gelmek bir türk olarak mümkün değil, eleştirim olacak tabiki
bizim gönlümüz heyecanımız kenandan yana sıkıntılarıda sorunlarıda gönlümüzü hoş tutmuyor tabiki
sadece geçmiş olsun inşallah en kısa sürde iyileşir le kalmamalı bu
bu sistemde bir sorun var federasyonmu sporla ilgili bir kurummu kim ele alacaksa bir şekilde ele alınmalı bu konu
Hırs için bir yarış için bu kadar riske girmek niye
sana bir yarış değil yüzlerce yarışta ihtiyacımız olacak
burada ne para nede isim önemli
Bence sistemi irdelemeli tartışmalıyız
burada önemli olan tek şey milli gurur ve saygı
Kenan s. gözümde bir semih saygıner gibi artık (dünanın en iyi ıstakası ve durumu)

fazla hırslı, fazla gayret gösteriyor; dolayısıyla fazla risk alıyor..

Dünkü yarıştan diskalifiye edilmesi çok moralimi bozdu. Her ne kadar genel sıralamada üçüncülüğe düşmüş olsa da ileriki yarışlarda hakettiği yere tekrar gelecektir. Motor sporları ile ilgilenen profesyönel yarışçıların çoğunda kırık kemik, platinyum, vida vs. bulunur. Kırılan kemik ne kadar iyi kaynarsa kaynasın eski sağlamlığını kazanmaz. Kenan Sofuoğlunun kalitesiz koruma kullanması ya da spor ayakkabı ile antreman yapması falan söz konusu değil. Küçükken süt-peynir-yumurta yemediği için kemikleri güçsüz yorumu da çok komik. Allah yolunu açık etsin.

Kültür olarak yetişme olarak zaten sütün kuzunun peynirin tarhananın yumurtanın öbeğinde büyümüş bir nesiliz.Bu yorum komik geldi bana da yaklaşım olarak doğru aslında ama şöyle bir yukarıdaki fotoğrafın altında ''Kenan Sofuoğlunun sakatlığının sebebi açıklandı!Süt sevmez yumurta yemezmiş!!''yazdım hayalimce karşımdaki camda tebessüm ederken buldum kendimi.Dine bağlayanları da gülünç karşılıyorum.Dinle ilgili bir eleştiri sorun olarak algılamayın ama olayın geneline bir bakarmısınız?Adam sakatlanmış deli dana gibi yarışa hazırlanacağım nisana yetişeceğim derdinde.Öncelikle Tabiatı hafife almaktır bu.Etten kemikten canlılarız nihayetinde.Kimse istemez bu tip sorunlar yaşasın ama bu kaçınılmaz bir sorundur.Kendini kontrolsüzce ispatlamaya çalışan her hamle çöküşün hezimetin garantileyicisidir.Artık bir yenilgiyi kabul etmeli.Sakatlık yaşadı ve yenildi.Bunu neden yenilgi olarak ele almakta zorlanıyor neyin hırsı bu neyin güveni neyin teminatı?Gitti 2. bir kaza ile sorunları bilmem kaça katladı çıksın bakalım işin içinden.Öyle bir hamle yapıyor ki şu esnada bulunduğu yerin statüsünün yarış olarak ne düşünmesi gerektiğinin neresinden bakıyor anlamak mümkün değil.Saçma sapan birşey yaptı.Keşke yapmasaydı.Umarım bu tür durumlarla karşılaştığında ampitik yönden de olsa bazı mantıksal çıkarımlar yaparak hamlelerini en az riskle seçebilecek metanette olabilir.Geçmiş olsun dileyerek başarılarının devamını bekliyoruz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar