XT 125 R Sonunda Bir Motosikletim Var :))

c26tsobp66yej8tzl.jpg

c26tt98c0jinobf0x.jpg

c26ttm9y5sprn0pn5.jpg

Arkadaşlar anca pc başına geçip foto yüklüyorum affola :D İnsan üstünden inmek istemiyor :) Bugün 110 km yol yaptık arkadaşlarla. Katırlı dağlarını aşıp gemliğe indik 5 motor ilk sürüş deneyimimdi mahalle aralarından sonra. Harikaymış ya :)

Motorunuz çok karizma duruyor.. E şimdi yakmıyodurda bu.. İnsan daha başka ne ister:p

Güle güle kullanın

Kesinliklew :) Daha yıkayıp temizlemedim bile :D Birde az yakıyor sanırım hakkatten :) Eyvallah .

@po

Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin inşallah :) Darısı başımıza

İlk almayı istediğim motosiklet idi. Güle güle bin, kıymetini bil, hemi de Umurbeydesin. Ben zamanında alsaydım ilk gideceğim yer İstanbul'dan çıkıp Karamürsel üzerinden dağ yolundan İznik'e inmekti, netekim olmadı. Benim yerime de git oralara:)

içim gitti çok güzel bir makineymiş
Allah kaza bela vermesin
geçen pazat bursadaydm
baya bi motorlu grup gördüm

ön camurluğu değiştir xt 125 x ön camurluğu daha güzel duruyor.

İlk almayı istediğim motosiklet idi. Güle güle bin, kıymetini bil, hemi de Umurbeydesin. Ben zamanında alsaydım ilk gideceğim yer İstanbul'dan çıkıp Karamürsel üzerinden dağ yolundan İznik'e inmekti, netekim olmadı. Benim yerime de git oralara:)

Bu hafta sonu iznik turundayım inş :) Bursayada bekleriz .

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------

Bursada hafta sonları bol bol motorlu grup görebilirsin. Hele çevresinde gezilecek bu kadar yer varken .

X in ön çamurluğa hiç bakmadım bi bakmak lazım ama şimdilik gittiği yere kadar gitsin bakalım :) Eyvallah

Bu hafta sonu iznik turundayım inş :) Bursayada bekleriz .

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------

Bursada hafta sonları bol bol motorlu grup görebilirsin. Hele çevresinde gezilecek bu kadar yer varken .

X in ön çamurluğa hiç bakmadım bi bakmak lazım ama şimdilik gittiği yere kadar gitsin bakalım :) Eyvallah

Bursa ve çevresi zaten senin motora göre oralar komple. İstediğin yere git her yer enduro her yer cross :mrgreen:

Boşuna cross almadım abi :) Gerçi narin dediler bunlara ama bakcaz hehe :)

Arkadaşlar XT 125 r 100 km de kaç litre benzin harcıyor aranızda ölçen bilen var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar