geçmiş olsun arkadaşım
sevinirim üstad numarayı verirsendilersen çankırı caddesinde tamirci arkadaşım var onun numarasını vereyim bir de onunla konuş yüksek fiyat çekerse ben durmuşun arkadaşıyim de güzel bi küfür salla peşinden o zaman uygun bi rakam söyler sana..geçmiş olsun bu arada..
yok olurmu öyle şey düşünmen yeter aradım hamdi arkadaşı görmeden birşey diyemem dedi getir bakalım elimden ne gelirse yaparım dedipm nı kontrol et yolladım..yanlış anlama diye söylüyorum..kendim ıstanbuldayım..bu işten hiçbir çıkarım yok..amaç işin görülsün..benim sevdiğim bir arkadaşımdir zaten..ustalığına da her zaman kefilim..ama bunu ona söyleme şımarmasın..
tşk ederim saolun benim zincir katlandı sıkıştı 65 di hızım ne oldunu anlamadım arka teker kaymaya başladı zeminde biraz ıslaktıçok geçmiş olsun hocam.daha önce benimde başıma geldi hemde 110 la giderken zincir attı ama sıkışmadığı için ucuz kurtuldum.zincir bakımı bu yüzden çok önemli eğer benim zincir attığında bir yere sıkışsaydı şuan burada olmazdım herhalde.
3gün oldu motoru alalı sorun bilyadaymış usta değiştirdiElbette çok çok geçmişler olsun. Ama bence bundan sonra motorunun bakımını yaptırtmayı unutma. Biraz ihmal etmişsin gibi geldi bana.
zincirde biraz boşlık vardı tahminim ondan attı ama seyir halindeyken takır tukur ses geldi önce arkasından 200 metre gidince zincir attı usta değiştirdi bilyayı başka bi sorun yok dediBilya ne bilyası yazmamışsınız ama zincir atmasından bilya dağılmaz bence, anca zincir jantı, arka dişliyi falan çizer onlar da parçaların değişmesini gerektirecek bişey değildir. Siz ön dişliyi söküp zinciri yerine takmayı bir deneyin, 8 ve 10 numara lokmaya ihtiyaç duyacaksınız. Ön dişliyi yerine tekrar takınca civatalarını iyi sıkın yoksa civatalar ve pul düşer dişli yerinden çıkar yine zincir atar.