Piskopat Şoför Çılgın Motorcuya Karşı

Kadın erkek eşitliği diyolar ya hep, orda da eşit davranmak lazım. O sizi öldürmeye teşebbüs ediyor ise, sizin onu öldürmeye ya da tartaklamaya ya da kendinizi korumaya (her nasıl adlandırmak isterseniz) teşebbüs etmeniz mi ayıp ? eşitlik arkadaşlar.. :) Motunuzu sağlam biryere almayı unutmayın ama o sinirle.

O adam veya kadın arbadan insin boyu 2.5m olsa bile kafasına yediği burgu tolyonun etkisi ile inanın ki hastanelik olur 983 kilo normal tekmem + burgu hareketiyle savruluş esnasındaki ağırlık merkez bacak ve sonuç yaklaşık 1130 kilo ya kadar çıkıo. :pl:

adam kendinden çok emindi ama metal yığını araba adamı hasat etti.Çıldırmamak elde değill
buradan tekwandocu kareteci ve özel hareketçi abilerime sevgiler :)

Tamam motosiklet sürücüsüde öncesinde hatalı olsa bile aracı kullanan ister kadın istersede erkek olsun ama hayvan olduğu gerçeğini değiştirmez,

şimdi defalardca izledim videoyu ama sürücünün bayan olduğunu nerden anladılar ona bir türlü anlam veremedim. Birde sadece otomobilde maddi hasar yok dikkat ettiyseniz jeep muhtemelen motorun da üstünden geçiyor o ara yerden giderken.

Edit: uzun videoda şortlu güzelce bi hanım ablamızmış kendileri :joker:

Son düzenleme:
Videonun etkisiyle gittim bu gün kendime tekzen'den 9 TL ye biber gazı aldım.. Umarım kullanma ihtiyacı duymam ama. Gerektiğinde kullanmak için motosiklet üzerindeyken sürekli cebimde olacak..

Belki de en hayırlısı budur. :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Burası Türkiye gerek herzaman vardır en doğrusunu yapmış bence. Adam arabadan pompalıda çıkarır döner bıcağıda çıkarır demir sopada çıkarır hanzo çok yani delikanlılık bir yere kadar :)
dünya da en az beyzbol türkiyede oynanıyormuş...
ama en çok beyzbol sopası da türkiye de satılıyormuş...bu yüzden dikkatli olmak lazım

Ben 3 Yıl kickboks ve 2 yıl muay thai dersleri aldım motordan inmeden beni öldürmeyi kastedeninin iki kolunuda kırardım sanırım :) Şaka bi yana Gereksiz şeyler bunlar :bounce: Sabır çekmek lazım :)

O kadar kickboks eğitimi alıcam ve sabır edicem. :silent: Kafa göz dalarım direkt. :mrgreen:

sa valla onuyapacak adam baya bi adam olmasılazım yoksa kırılmadık kemigi kalmaz tabi bizimde kırıla bilir ama ben ohareketi kendimi emniyete almadan yapmam erkekligin % 99 luk kuralı yapacagımı yapar kaçarım .en önemli faktör motorcu dayanışması gördügünüz gibi bütün motorcular oraya ...

En güzel çözüm, bence... :)

2489934_460s.jpg

Benim hocam şöyle derdi :

Bir adam senden yapıca küçük ve sen üsteledikçe alttan alıyorsa onunla dövüşme.
Çünkü dövüşmeyi biliyor ve sana zarar vermekten çekiniyordur.
Bir adam senden yapıca küçük ve sen üsteledikçe üstüne geliyorsa onunla dövüşme.
Çünkü cebindeki çakıya güveniyordur
Bir adam senden yapıca küçük ve korktuğunu belli ediyorsa bırak mazlumdur
Allah mazluma vuranı sevmez(derler ) !
Bir adam senden yapıca büyükse zaten dayak yersin hiç bulaşma :cherry:

Şaka bi yana az bilen çok konuşur çok bilen az konuşurmuş :cherry:

Saygılar ::pala::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar