Bu tarz değişiklikler yasak mı ?

çift taraflı cırtlı bant daha az zarar verir kanatindeyim. Kask üreticileri sticker bile yapıştırmayı önermiyorlar.

İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim o geri ye doğru dikenliler çok hoşuma gidiyo :cherry: @berk seninki biraz Roma kaskına benzemiş gibi :)

Bende acaip bi Yamaha serisi takıntısı var :cherry: Görünüşü sert olduğundan kafayada onu takarsam artık yan bakacak 4 teker zor olur :flower:

Ali feyizoğlu bu işlerin adamıdır :D

Kendisine sorduğumda ebayda mohawk helmet diye aratırsam bulabileceğimi söylemişti sağolsun. Araştırmıştım. 17 dolardan başlıyordu sanırım. Ayrıca kendisinin kullandığı gerçekten çok yakışıyor kaskına :)

Ali feyizoğlu bu işlerin adamıdır :D

Kendisine sorduğumda ebayda mohawk helmet diye aratırsam bulabileceğimi söylemişti sağolsun. Araştırmıştım. 17 dolardan başlıyordu sanırım. Ayrıca kendisinin kullandığı gerçekten çok yakışıyor kaskına :)

Görünüş felan tamam hoşta 17 $ lık kask ne kadar koruyabilir ki hani biz burda sohbet ediyoz ama yarın bir gün alıp Allahgöstermesin kaza geçirenler olursa :silent:
Kul hakkına girer bu :pr:

o kaskin fiyati degil 17 dolar mohawk parca yani o tepedeki diken yada tuy onun fiyati benimkide 14 dolardi kargo dahil

Görünüş felan tamam hoşta 17 $ lık kask ne kadar koruyabilir ki hani biz burda sohbet ediyoz ama yarın bir gün alıp Allahgöstermesin kaza geçirenler olursa :silent:
Kul hakkına girer bu :pr:

Berk çağlar sağolsun yapmış açıklamayı.Yapıştırmalar çift tarflı bantlı. Kolayca çıkarılabiliyor :)

yeni kaakim cross tarzi olucak o zamanda ilk ilandakilerden takicam o zamanda onlarla ilgili bir iki bilgi veririm :)

ebayde helmet mohawk diye aratırsanız hepsi çıkar.Hazır olarak satılıyorlar.çift taraflı bantla bi parça kaskta her daim kalıyor üsttekisi çıkatılabiliyor
Ali daha oncede konusmustuk , ben tepeye degıl yana aksesuar arıyorum. bilen , gören, alan, bulan varsa yardım edin. :( Asıl istediğim ise honda nın yada asterix in kaskındaki kanat gibi bişi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kırmızı püsküllü olanlar çok amele duruyo konuyu açan arkadaşınki güzel sadece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar