Uzun Far Yanmıyor

Dün itibariyle motosikletimin uzunlarının yanmadığı farkettim, sadece kısalar yanıyor.Ampul patlamıştır diye düşünürken kontrol amaçlı selektör yakayım dedim ve ampul yandı.Anlayacağınız sadece selektör yakınca yanıyor.Size sormak istediğim; bu sorun ampulden mi yoksa elektrik tesisatından mı kaynaklanıyor? Duruma göre kendim müdahale edebilmek için yardımlarınızı bekliyorum.

Hepinize çok teşekkürler, tekeriniz düz bassın.

Uzunları açtığın anahtar oksitlenmiş olabilir. WD40 denedin mi?

Daha müdahale etmedim, burda ki önerilere göre birşeyler yapacağım.Bir de boş vites ışığı yanmıyordu,ampul değiştirdim şimdi sürekli yanıyor.Bundan yola çıkarak elektrik tesisatında sorun var diye düşünüyorum ama bilenlere sormak istedim.

Daha müdahale etmedim, burda ki önerilere göre birşeyler yapacağım.Bir de boş vites ışığı yanmıyordu,ampul değiştirdim şimdi sürekli yanıyor.Bundan yola çıkarak elektrik tesisatında sorun var diye düşünüyorum ama bilenlere sormak istedim.

Aynı problem bizim Cem'in motorda vardı anahtarı da söktük ama o anahtarda değil öteki anahtardaki bi problemden sorun çıkmıştı çok garibimize gitmişti bilgin olsun :cat:

ygk

elektrik tesisatında bir yerde kaçak olabilir, uzunları kısaları değiştirdiğin anahtar bozulmuş olabilir. başka da aklıma birşey gelmiyor bu ikisidir. selektör yanınca yanıyor o haldde lamba sağlam. direksiyonu sağ sol çevirerek dene bi yerde lamba yanıyorsa kaçak vardır. yanmıyorsa ya kaçak ya anahtar.

Cevaplar için teşekkürler.

İş çıktı durup dururken bana desenize :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar