fatih abicim senin kuyruk da kopuk hep geziyon maşallah![]()
valla durmuş abi 4-5 haftadır hiç durmuyorum boş durmayı allah sevmez hava güzel oldumu değerlendirmek gerek
fatih abicim senin kuyruk da kopuk hep geziyon maşallah![]()
koray sen duaet bu adam bugün yoktu yoksa yanmıştın sen senin öyle kağnı gibi sürdüğünü görünce kimbilir sana ne yapardı ha buarada sen nereye kayboldun birden bire okadar gazladık bulamadık seni!hepsini yazaydın moruk pozitif ayrımcılık yapma ayıp oluyo yaniyolda üstüne üstüne sürerim motoru bak
şenol abi demiştir bu manyak napiyo
kanka ön lastiğin girdiği heryere motoru sokarım hiç acımam yani
![]()
slm arkadaşlar nasılsınızın bakalım bugün bende ıspartadaydım işte resimler arkadaş atmış sağolsun
http://www.motosiklet.net/forum/etk...100306-ufak-bir-pazar-gezisi.html#post2622762
şenol abi nasıldı yollar bi aksilik yaşamadın inş istanbula dönerken:cat:
kardeşim büyük takarsan pizzacı gibi gezersin.. küçük tak benimkide 32 l
harbiden ya ben bile tanıdığım halde ilk önce ne geldiğini anlamıyorum gs1200 geliyo zannediyorum :queen:olum dikiz aynasında o kadar ışığı gören direksiyon başında tavşan gibi kalıyo zaten![]()
harbiden ya ben bile tanıdığım halde ilk önce ne geldiğini anlamıyorum gs1200 geliyo zannediyorum :queen:
ya kanka konforla yaptığım yolculuklar sonrası hiç aklıma gelmiyo ya biliyomusun bugün ybr ye tekrar bindiğimde bunu bir kez daha anladım:queen: TORKU iyi TORKU :thumleft:kanka sen onu bunu bırakta , senin motor yağ yakmış mı :queen: 250 km gezdik daaa , ihmal etme bak ona:queen:
ya kanka konforla yaptığım yolculuklar sonrası hiç aklıma gelmiyo ya biliyomusun bugün ybr ye tekrar bindiğimde bunu bir kez daha anladım:queen: TORKU iyi TORKU :thumleft:
kanki ağva sile olabilir... eski istanbul yolundan yardırırız... koray kanki benim motora arka dişliyi 42 yapmak istiyorum nerde taktırabiliriz onun için servise gitmeyim diyorum.kanka haftaya nereye gidiyoz.. bu sefer istanbul mu yapacaz...
sanırım gebzede servisin.. orada yaptırmalısın... ben senin yerinde olsam burada yamaha da veya herhangi bir motorcusa yaptırırım... altı üstü dişli değişimi..kanki ağva sile olabilir... eski istanbul yolundan yardırırız... koray kanki benim motora arka dişliyi 42 yapmak istiyorum nerde taktırabiliriz onun için servise gitmeyim diyorum.
valla çok yorgunum onuda artık yarın hallederim şuan inan ki gözlerim yanıyor heryerim ağrıyo hatta son eve yaklaştıkça oturamaz oldum koltuğa bacaklarıma kramp girdi gelişimi sonra anlatacağım tam maceraydışenol abi konuyu buraya değil gezi etkinliklere açacaksın
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
sanırım gebzede servisin.. orada yaptırmalısın... ben senin yerinde olsam burada yamaha da veya herhangi bir motorcusa yaptırırım... altı üstü dişli değişimi..