Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en güzeli beyaz olacaktı hem gece çok göz almayacaktı hem de fabrika çıkışı orijinal gibi olacaktı mavi ve kırmızı yı böylelikle eledık:) son bir deneme yaptım:) gayet hoşuma gitti.. bu da monte edilmiş son hali ancak patlayan flaş sebebiyle renk belli olmuyor

Son düzenleme:
dün arkadaşımın ybr sine bindim çok güzeldi hava filtresini açmış sesi çok cıkıyordu ama 10 numara motosiklet :queen:

sabah shell de bekleyen siyah ybr yi gördüm minbüsle işe giderken. Arkadaşı tanımıyorum ama üstünde simbolu reflektörlü yeleği de vardı :)

o bendim.. hakanı bekliyordum.. :)

---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:23 ----------

en güzeli beyaz olacaktı hem gece çok göz almayacaktı hem de fabrika çıkışı orijinal gibi olacaktı mavi ve kırmızı yı böylelikle eledık:) [url]http://e1203.hizliresim.com/v/t/3u5ju.jpg[/url] son bir deneme yaptım:) gayet hoşuma gitti..[url]http://f1203.hizliresim.com/v/t/3u5pp.jpg[/url] bu da monte edilmiş son hali ancak patlayan flaş sebebiyle renk belli olmuyor [url]http://f1203.hizliresim.com/v/t/3u5pp.jpg[/url]

panpiş ,eline koluna sağlık...
güzel olmuş. benim gösterge paneli normal led ampul.. bu kadar uğraşmana gerek yoktu.. 3 adet alıyorsun keyfine bakıyorsun :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok kanka o yolu denedım beklentilerime cevap vermedi ışığı eşit miktarda yaymadığı için bu yolu tercih ettim 2 tl tuttu ledler bizim evin burda bi motorcu buldum ondan aldım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi bakalım panpiş :) yap da göster :):) canım sıkıldı park ampulunu değiştirdim rengin adını bilmiyorum motoru alınca bi arkadaş hediye etmişti

ybr nin yakıt performansını sıfıra indirirsin.. bu motorun en büyük özelliği egzosun içindeki porselen ve dönüşümdür..
motorun hava ayarı tamamen fabrikasyon ayarından ayrılacaktır.. yakıt ve motor ömrü olarak seni ileri zamanda etkileyecektir
yani gereksiz.öylesine sorduydum zaten ya pahalı ürün.

Forumdan Uzaklaştırıldı
panpiş şunu beyaz yap ya... povyon arabası gibi olmuş :queen:
körle yatan şaşı kalkar... doktorla (şenol abi) bi dolaştın motorun yağ yakmaya başladı:queen:
beyaz yapmam moruk birsürü beyaz park ampulum var ama takmam xenonum geliyo bu hafta zaten o renk kimsede yok sen canlısinı bi görsen bayılırsın özel bi renk..

20:35 itibari ile evdeyim bilginize yemeğe oturuyorum resimler sonra

ohhhh şükür doktor.. aklım sendeydi.. aramk istemedim motordasın diye... tamamdır :)

---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:04 ----------

beyaz yapmam moruk birsürü beyaz park ampulum var ama takmam xenonum geliyo bu hafta zaten o renk kimsede yok sen canlısinı bi görsen bayılırsın özel bi renk..

panpiş senin xenon garanti kırmızıdır :queen:

bugün hep senden konuştuk.. yaw olum neden gelmedin beee ... :pr: alacan olsun ..doktor söyledi xenon aldığını.. kaça mal oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanka 8bin kelvin aldım buz mavi..xenona çok verdim ya uzun kısa motorlu sellektorlü 25 lira:) büyük beyinli:):) kafası çok çalışır diye büyük beyin aldım:):) benim ankarada bi kardesım var oto elektrikcisi sağolsun hayatta üzmez beni..o yolluyor bana ne lazım olsa..

kanka 8bin kelvin aldım buz mavi..xenona çok verdim ya uzun kısa motorlu sellektorlü 25 lira:) büyük beyinli:):) kafası çok çalışır diye büyük beyin aldım:):) benim ankarada bi kardesım var oto elektrikcisi sağolsun hayatta üzmez beni..o yolluyor bana ne lazım olsa..

bizimkilerde buz mavisi 8000 k panpiş... kıskanç panpiş.. hadi hayırlı olsun...

F54

iyi totoş koray sen neyaparsın?
bu akşam patateshane kapalı galiba:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizimkilerde buz mavisi 8000 k panpiş... kıskanç panpiş.. hadi hayırlı olsun...
kanka motor mavi diye 8bin istedim la bileydım mor alırdım :):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:30 ----------

pelùş ne olum:):):) fatih yalnız çok güzel bi lakap oldu bu moruk:):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar