Çalınmaya karşı ?

Mükemmel bir çözüm

[YT]LyjKbMlaMbM[/YT]
muza çok güldüm :D bide kediye
bi arkadaşın motorunu taksimden taksimin gobeenden çalmışlardı,kimsede sesini çıkarmamış,ben genelde öyle yerlerde otoparka koyuyorum zaten sabahtan akşama motorlar için 5 lira.5 lira vermiyicem diye motoru çaldırmanın alemi yok :p sineğin yağını çıkarmayın bence,tabi tu dışarıya gezme tozma amaçlı çıktığım zaman için.
wala kafaya koydularmı otoparktanda goturuyorlar. 2 sene evvel bizim işyerinın ordakı otoparktan mınıbuse atıp kaçmışlar.

altındaysa ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:10 ----------

Kasko, kasko.
Kasko yaptiramayanlar icin sadece calinma sigortasi yapilabiliyor. Yillik 150tl civari birsey olmali. Tabi motoor 150 kg ve uzerindeyse.
150 KILONUN ALTINDAYSA ?

şuanda danimarkada öğrenciyim. motor kuzende.

Çalıntı için, üzerinde aküye bağlı gps kit var. cihaz ben onu aradığımda bana bulundugu noktayı sms atıyor :bounce: :bounce:. üzerinde bir vodafone sim kart var. sms parası ödüyorum sabit olarak.
:)

kardeşim eşe dosta ara ara yurt dışından getirtiyordu bu kiti. fiyatı 300tl
bilgi içn

[email protected]

Son düzenleme:
ben arac takip sistemi taktirdim birisi benden habersiz yurutmeye baslar ise mail atiyor sistem anlik olarak izleniyor ve calismasi engellenebiliyor. ayrintili bilgi www.lenoi.com.tr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar